Closed for repairs

Somen syvissä syövereissä pyöriessä törmää välillä herkulliseen sisältöön, jota ei ilman sosiaalista mediaa olisi koskaan välttämättä löytänyt. Tämän postauksen kuvat ovat kaikki venezuelalaisen taitelijan Maria Guadarraman käsialaa ja ne ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokkaita. Kuvat viestivät neljä tärkeää asiaa, mitkä kannattaa muistaa kun sydän on pajalla korjattavana.

1. Älä pelkää että menetät hyviä ihmisiä suruprosessin aikana. Suret niin kauan kun surettaa. Rikkinäiseen sydämeen ei ole pikahoitoja. Vaatii oman aikansa kerätä itsensä rippeet kasaan. Ja jos se mahtava ja juuri sulle sopiva tyyppi tuleekin pumpun korjauksen aikana vastaan, niin ei hätää, hän kyllä jaksaa odottaa.

2. Meillä kaikilla on traumoja. KAIKILLA. Se mitä joku sinulle joskus sanoi tai teki ei ole uuden kumppanisi syy. Aloita puhtaalta pöydältä. Vie traumalaukkusi vaikka varastoon, jos siitä luopuminen lopullisesti on vielä mahdotonta. Muistatko sen fiiliksen kun ensimmäistä kertaa ihastuit? Ne kuuluisat vaaleanpunaiset lasit, jotka olivat päässä ennen kuin ensimmäinen pettymys särki ne palasiksi. Nyt on aika kaivaa liima ja strassit esiin ja ryhtyä korjaustöihin.

3. Jossakin kulttuureissa naimisiin pääseminen on se lopullinen end goal. Suomalaisessa kulttuurissa naimisiinmeno ei ole kynnyskysymys, mutta kelpaaminen on.Tarve olla jollekin todella tärkeä on kaikilla. Haku saattaa olla päällä aina silloinkin, kun ei ole ketään sopivaa näköpiirissä. Silloin saattaa helposti hairahtaa sydämen vapaamatkustajiin. Tiedättekö niihin ”en etsi mitään vakavaa”-tyyppeihin, joiden vaihe on jatkunut jo 15 vuoden ajan ja jotka vetävät sut mukanaan harhaan, että vain sinä pystyt muuttamaan tämän tyypin. Joo ei kannata. Next!

4. Et voi olla kaikkien pala kakkua. Ja hyvä niin. Jos joku on niin fiksu, että tajuaa olla tuhlaamatta sun aikaa ja lähtee pois, niin tervemenoa vaan! Pahinta ovat sellaiset tyypit, jotka eivät halua jatkaa, mutta pitävät sut silti siinä lähellä varmuuden vuoksi, ettei vaan kukaan muukaan saisi sinua. Muista tämä: kun yksi ovi sulkeutuu, moni ikkuna avautuu. Ja sieltä saattaapi olla tarjolla juurikin se sopiva kastike sun kakkupalalle. Ja siitä se työ vasta alkaakin. Silloin on parasta tietää mistä tulee onnelliseksi ja kysyä toiselta sitä samaa. Vasta sen jälkeen voikin lähteä rakentamaan yhteistä onnellisuutta ja hyvää oloa. Ihanaa viikon alkua meille kaikille!

Tätä kirjoittaessa soi: Jonna Tervomaa – Suljettu sydän

suhteet parisuhde rakkaus sinkkuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *