CMADFI

IMG-2023.JPG

Ceemad, smadi, kmad – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja ilmeisen yhtä monta tapaa lausua lyhennelmä sanoista Community Manager Appreciation Day. CMAD-tapahtuma kerää aina vuoden neljäntenä maanantaina yhteisömanagerit ja somemanagerit yhteiselle koulutuspäivälle. Tämän vuoden tapahtuma oli järjestyksessään 8. ja tällä kertaa suunnattiin juhlistamaan CMADia punaisille laivoille. Ohjelma oli tänäkin vuonna runsas, puhujat loistavia, oman alansa kovia ammattilaisia ja puitteet todella hulppeat – kiitos Viikkarin. Oman työuran kannalta olin erityisen kiinnostunut somen analytiikasta sekä videotuotannosta osana somemanagerointia. Näitä aiheita käsiteltiin tänä vuonna erityisen kattavasti. Minulle tämä oli toinen kerta, kun pääsin osallistumaan CMADiin paikan päälle. Viime vuonna reissasin Lappeenrantaan. Ihanaa muuten, että kerrankin löytyy tapahtuma, joka ei ole Helsinki-keskeinen. Vaikka eilen junan jumahtaessa illalla Kirkkonummelle yli tunniksi, kirosinkin ääneen että miksi täytyy matkustaa tähän riskaabeliin vuodenaikaan junalla, joka todennäköisesti hyytyy matkan varrelle. No eilisen syynä oli tasoristeysonnettomuus. Yksikään juna ei siis hetkeen kulkenut alueella mihinkään suuntaan. Kotiin päästiin silti ja junassa oli tunnelma katossa, kun vaunu oli täynnä tuttuja laivalta. Tänä aamuna oli LinkedIn pullollaan uusia kontekteja. Verkostoituminen ja uusien ihmisten tapaaminen CMADissa on ihan parasta.

IMG-2002.JPG

Minulle tämä oli ensimmäinen kerta Viikkarin uusimmalla laivalla eli M/S Gracelle. Laiva, sisustus ja tarjonta on todellakin mietitty loppuun asti. Vierailin reissun aikana vain kahdessa ravintolassa, mutta voin kyllä sanoa et ohi ollaan menty isoimmasta kilpailijasta ja kohisten. Enpä muista, koska viimeksi olisin saanut makuelämyksiä buffetissa. Laivan buffilla kun tuppaa olemaan aika kämänen maine. Huoli pois – ei Gracellä. Ruoan lisäksi myös tiloihin on panostettu. Hyvin viihtyisiä ja ennen kaikkea tyylikkäitä hengailupaikkoja kuten Seamore Champagne Lounge, Rockmore Bar ja yökerho Club Vogue.

Näyttökuva 2019-1-29 kello 13.50.37.png

Lähtöiltana käytiin kuuntelemassa legendaarisen Paula Koivuniemen keikkaa laivan yökerhossa. Paulalla on kyllä ihan mieletön bändi ja nainen itse on kyllä ultimate bosslady. Hän kyllä osaa ottaa kaikki fanit huomioon. Mikä karisma!

IMG-1985.JPG

Ohjelma oli sen verran tiivis, ettei aikaa jäänyt juurikaan laivan palveluiden testaamiseen. Kurkattiin pikaisesti Spa & Wellness-osastolle, joka näytti upealta. Ensi kerralla täytyy päästä testaamaan hoitoja, yrttisaunaa sekä lumiluolaa. Enpä muuten tiennyt, että Viking Grace on vihreitä arvoja kunnioittava ja hiljaisin risteilyalus koko Itämereltä. Aluksen runko on optimoitu polttoaineenkulutuksen minimoimiseksi. Myös aallonmuodostus on mahdollisimman vähäinen, mikä on saaristossa liikennöitäessä erityisen tärkeää. Viking Grace käyttää ensimmäisenä matkustajalaivana maailmassa polttoaineenaan vähäpäästöistä nesteytettyä maakaasua. Ympäristöasiat matkustamisessa ovat nykyaikana pinnalla, joten tässä hyvä vaihtoehto lyhyen Euroopan lentopyrähdyksen sijaan.

IMG-1996.JPG

Tätä kirjoittaessa soi: Styx – Come Sail Away

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *