Euroviisuhuumassa

 

Euroviisut ovat aina olleet mun guilty pleasure. Ne ovat vähän kuin televisiomaailman reality-sarjat. Euroviisuilla ei ole mitään tekemistä musiikin kanssa. Ihan samalla lailla kun realityssä esiintyvillä ihmisillä ei ole mitään tekemistä oikean näyttelemisen kanssa. Mutta ai että, saan tosta skabasta kiksit ihan joka vuosi. Aina löytyy jotain uniikkia, outoa, mautonta ja kreisiä. Tuulikoneita, pyroja, laservaloja ja valtavia rakennelmia. Tämäkään vuosi ei pettänyt.

Eilen saatiin nauttia ensimmäisestä semifinaalista ja Suomi tipahti ihan odotetusti jatkosta. Esitys oli vaisu. Hajuton ja väritön. Ellei lasketa Sebastian Rejmanin housuja. Ne varastivat kyllä shown. Mietin koko esityksen ajan, että onko Sebulla jalassa ylipolven bootsit vai farkkuihin läiskynyt mustaa maalia. Twitteriä selatessani huomasin, että ensimmäinen semifinaali jäi aika monen viisufanin mielestä todella tylsäksi ja vaisuksi. Sen vuoksi toista semifinaalia odotetaankin entistä innokkaampana.

Tässä ekassa semifinaalissa suosikiksi nousi mm. Australia. Oopperalaulaja tikunnokassa. Voiko olla parempaa? En usko. Vaikka nuo tikut onkin lainattu Madonnan viimeiseltä kiertueelta 🙂 Tässä Kate Miller-Heidke esityksellään Zero Gravity. Esitys meni odotetusti finaaliin.

Ihastuin myös Tsekin poikien biisiin, joka on varsinainen korvamato. Kundeilla oli todella hyvin mietitty lavaesitys ja se erottui joukosta positiivisesti. Tässä Lake Malawi ja finaalipaikan lunastanut Friend Of A Friend. Tän jälkeen voidaankin yhdessä laulaa She’s only a friend of a friend of a friend of a friend…

Huomenna on vuorossa toinen semifinaali ja sieltä odotan erityisesti Ruotsin ja Venäjän esityksiä. Ruotsin edustaja oli suosikkini jo Melodifestivalenissa.

Tätä kirjoittaessa soi (kaikkien aikojen euroviisusuosikkini): Loreen – Euphoria

 

kulttuuri musiikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *