Friday I’m In Love

IMG-1700 (1).JPG

Rakkaus ei kulu, eikä se lopu. Rakasta aktiivisesti, niin hanat pysyvät auki. Jotakuinkin näin hienosti kiteytti Laura Friman kolumnissaan. Yhden tutkimuksen mukaan pariskuntien tarvitsema viikottainen yhteinen aika on 10,5h. No sehän tulee helposti täyteen vai tuleeko? Jos otetaan pois aika kun ollaan nukkumassa/töissä/somessa/muun perheen kanssa/askareiden kimpussa niin kuinka moni oikeasti viettää laadukasta aikaa yhdessä toista kuunnellen ja omia ajatuksia jakaen? Olen ainakin syyllistynyt siihen että parisuhdeaika on yhtä kuin Netflix. Eikä siinä ole mitään väärää jos jakaa lempiohjelmansa toisen kanssa. Mutta parisuhteen liekin ylläpitämiseen tarvitaan muutakin. Mieheni heitti tähän heti että 10,5h seksiäkin viikossa käy hyvin. Kuka yllättyi? Tänä vuonna siirryimme puheista tekoihin ja merkkasimme jokaisen perjantain kohdalle Date Nightin. Molemmat suunnittelevat toiselle ylläritekemistä vuoroviikoin. Samalla vaihdetaan kuulumisia, ajatuksia, toiveita, hassutellaan ja rentoudutaan. Innosta puhkuen viittasin itselleni ekan vuoron.

IMG-1710 (1).JPG

Arvaatte varmaan mitä keksin? Vein mieheni Jääpuistoon luistelemaan ja sen jälkeen Roasbergiin kaakaolle. Mieheni kouluvuosien opintosuunnitelmaan ei kuulunut talviurheilulajit eikä varsinkaan luistelu, kuten meillä täällä Suomessa, joten nostan hattua siitä miten rohkeasti hän lähti rinkiä ympäri. Pienen alkukankeuden jälkeen hymykin irtosi. Jääpuisto on turistien suuressa suosiossa, joten paikalla oli paljon ensikertalaisia ja meno sen mukainen. Sovimme siis mainiosti joukkoon. 

IMG-1709 (1).JPG

Innostuin kehumaan kouluaikaisia luisteluharjoituksia, jotka olivat minulle silloin joskus todella helppoja. Toki aikaa on kulunut pakollisista luistelutreeneistä ainakin se 20 vuotta, mutta mitäpä showponi ei tekisi yleisöä miellyttääkseen. Mahtipontinen liuku lopputuloksineen tallentui videolle, josta alla screenshotti. Egon lisäksi kipeytyi oikean puolen pakara. Tuntuu muuten vieläkin. Naurut sain kaupan päälle. Kaiken kaikkiaan mahtava treffi-ilta, joka päättyi sovituskopissa pussailuun (teinit 4ever!) kun käytiin valikoimassa miehelle uudet farkut Carlingsilta.

Tätä naputtaessa tuli äsken tekstari, jossa luki että Seuraava Date Night Kalliossa alkaen klo 16.30. Tarkempi osoite tulee myöhemmin. Nyt alkoi jo jännittämään mitä kivaa perjantaina tapahtuu. ♡ 

 

IMG-1720.JPG

Tätä kirjoittaessa soi: The Cure – Friday I´m In Love 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *