GoExpoilua

Näin vauhdikkaan sisääntulon pääset tekemään astuessasi GoExpoon. Rappuset on hei niin last season! Nämä messut ovat jokaisen liikunnasta ja ulkoilusta syttyneen inspiraatiotapahtuma. Saman katon alla pääset tutustumaan kymmeniin eri lajeihin kalastuksesta tanssiin ja hevosurheilusta palloilulajeihin. Lisäksi Kuva & kamera -messut tarjoavat jokaiselle valokuvauksesta kiinnostuneille oivan tietopaketin ja parhaimmassa tapauksessa kuihduttavat lompakon tyhjiin, kun uusi linssi yhtäkkiä vain päätyykin mukaan laukkuun. Onneksi tällä kertaa messiin sujahti vain Lightroom opas. Selvisin kympillä. Toisin oli muutama vuosi sitten kun mukaan tarttui minijärkkäri ja pari extra linssiä.

GoExpo puolelta kiinnosti eniten tuo Street Workout osasto sekä uusien urheilurintsikoiden hankinta. Jos menet kokeilemaan Shock Absorbereita, niin varaudu jonottamaan pienen ikuisuuden. Tarjoukset Funky Ladyn osastolla olivat sen verran hyviä, että kaikki paikalla olleet naiset bongasivat ne. Mies innostui fillaripuolesta ja sain melkein tuon ulkomaan elävän hommaamaan itselleen pyöräilykypärän. Voitteko kuvitella, että tuolla säällä kuin säällä pyöräilevällä miehellä ei edellenkään ole pään suojana mitään? Niinhän siinä sitten kävi, että hairahduimme toiselle osastolle ja kypärä unohtui. Ikuisuusprojekti jatkukoon!

Käytiin kurkkaamassa Helsinki Horse Fairin puoli, kun tutulla oli liikuntastudionsa osasto siellä ja yllätyttiin positiivisesti. Tämä oli messujen parasta antia. Satuttiin näkemään lyhyen hetken verran ratsastusjousiampujien kilpailusta olin täysin myyty. Laji kuulemma vaatii harrastajalta hyvää kehonhallintaa, ratsastus- ja hevostaitoja, hyvää jousenkäsittelytaitoa sekä tietysti tarkkuutta. Ihan kun olisi mennyt ajassa taaksepäin. Kilpailijoiden asut, asenne ja taito koukuttivat. Tämä laji meni harrastusten Bucket Listille.

Kuvassa Katariina Cozmei. Valokuvaaja Annika Marjamäki. Kuva lainattu Helsinki Horse Fairin FB-sivulta.

Käytiin vielä lopuksi moikkaamassa heppoja, alpakoita, laamoja ja aaseja. Laamat on kyllä niin vitsikkään näköisiä otuksia. Valokuvauksen kohteeni näytti ajattelevan samaa meistä. Katsokaa nyt tuota nassua! Jos asuisin maalla citykaksion sijaan, niin olisin lähtenyt kotiin oman laaman kera. GoExpo on auki vielä huomenna, joten jos viikonlopun suunnitelmat on auki, niin käy vaikka inspiroitumassa messuilla. Tänne saa mielellään kertoa, mikä oli omasta mielestäsi GoExpon parasta antia.

Tätä kirjoittaessa soi: Martin Garrix – Animals

hyvinvointi tapahtumat-ja-juhlat liikunta terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *