Graafisen suunnittelijan tutkinto – check!

Valmistuin eilen graafiseksi suunnittelijaksi Helsinki Design Schoolista. Lukukauden kestäneet opinnot on nyt taputeltu. Vaikka tutkintotodistuksessa lukeekin graafinen suunnittelija, on oma ammatillinen matkani sekä identiteettini vasta lähtökuopissa. Koen että koulusta sain kattavan pintaraapaisun graafikon erilaisiin toimeksiantoihin ja pienen perehdytyksen eri ohjelmistojen käyttöön. Loppu on itsestäni kiinni. Haluan oppia alasta vielä valtavasti lisää, joten seuraavaksi googlettelen vielä erilaisia koulutustani tukevia graafisen alan kursseja, joita voin suorittaa kätevästi netissä. Mielelläni otan vinkkejä vastaan! 

Koulusta jäi kaiken kaikkiaan ristiriitaiset fiilikset. Tutkinnon hinta on 3480 euroa (sis.alv 24%). Kalliiseen hintaan nähden olisin halunnut saada enemmän. Opettajina oli toki alansa huippuja. Ikävä kyllä, huipulla olo ei tee sinusta automaattisesti hyvää opettajaa. Korona-aika sotki myös koulun toimintaa ja kaikesta viestinnästä huolimatta, jäi vähän ikävä maku suuhun. Mikäli haluat tietää enemmän kokemuksistani koulussa, laita vaikka meiliä, niin kerron lisää.

Onneksi viimeinen päivä kuvausstudiolla oli huikea ja koulun kautta tutustuin aivan mielettömiin tyyppeihin, joihin tulen pitämään yhteyttä jatkossakin. Huomenna juhlistetaan valmistumista, ystävyyttä, juhannusta ja kaikkea siltä väliltä. Ihanaa jussia tyypit!

Tätä kirjoittaessa soi: Miley Cyrus – The Climb

Kommentit (3)
  1. Onneksi olkoon tutkinnosta ja ainakin uuden vaiheen saavuttamisesta, vaikkei olisikaan vielä täysin valmis olo! 🙂 Olen itse asiassa joskus katsonut samaisen koulutu valokuvauslinjaa (hyvä tietää joku jolta kysyä kommentteja jos haluan joskus edetä asian suhteen), mutta tällä hetkellä olen itse asiassa tohtorintutkintoni loppusuoralla (satuin postaamaan siitä itse asiassa juuri tänään). Jos sen nyt hoitaa ainakin ensiksi pois alta. 😉

    1. Kiitos paljon! ❤️ Tunnen myös samaisen puolen valokuvaus-linjan käyneitä niin voin myös välittää heidän kokemukset heidän opetuksen suhteen ja miten vuoteen kannattaa valmistautua.

      Huikean hienoa, että maaliviiva häämöttää tohtorintutkinnon suhteen! Onnittelut jo näin etukäteen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *