Helmikuun top5

Lyhyt kuukausi, lyhyt lista. No ei oikeastaan. Helmikuu oli viimeisten päivien lässähdyksestä huolimatta upea kuukausi, josta olen todella kiitollinen. Helmikuussa tapahtuneet muistot säilyvät sydämmessäni pitkään. On jälleen aika raottaa kiitollisuuspäiväkirjaa ja kerätä yhteen kuukauden parhaat palat sekä ne suurimmat oivallukset. Tässä tulee helmikuun Top5 listaus, olkaa hyvät.

1. Matka ystävien kanssa

Vaikka minäkin seurustelen parhaillaan, niin olen suhteemme aikana kokenut useamman reissun ihan vain ystäväporukalla. Aina ei tarvitse matkustaa sen oman kumppanin kanssa. Koronan vuoksi kaikki ulkomaanreissut ovat olleet vuoden verran pannassa, mutta ennen hiihtolomia tehty Roveniemen reissu oli parasta hetkeen. Mikäli huskyt, haikkaaminen ja porot innostavat, niin kurkkaa linkitettyihin postauksiin. Helmikuussa reissasin myös Raisioon moikkaamaan rakkaita ystäviä, joita en ole nähnyt livenä varmaan 1,5 vuoteen. Heidän uuden labbispennun rapsuttelu oli loistavaa terapiaa.

2. Vihdoinkin tasapainossa

Tämä tuntuu ehkä jostakin teistä pieneltä saavutukselta, mutta ennen syömishäiriöistä kärsineelle ihmiselle tasapainon löytäminen liikkumisen ja herkuttelun välille on ollut suuri voitto. Onhan tätä nyt harjoiteltukin muutamia vuosia. Se että pystyn kirjoittamaan treenaamisesta ja tekemään jälkkäritestejä ja julkaisemaan molemmat blogissa on minulle todella tärkeää. Kurkkaa siis ensi vuotta varten vinkit parhaimpaan Runebergin torttuun ja käy ihailemassa kuvia vedenalaisista merenneitokuvauksista. Helmikuu on muuten herkkujen puolesta aivan loistava kuukausi. Ensin Runet ja sitten laskiaispullat. Jippii!

3.Kuukauden kokeilu-sarja

En malttanut tänäkään vuonna olla aloittamatta uutta blogiprojektia, joten lähestyvän 4.0 päivityksen kunniaksi päätin hemmotella ja juhlistaa itseäni kerran kuussa kauneushoidolla tai elämyksellä, joka hoitaa niin sielua kuin kroppaa. Tammikuussa testasin kelluntaa ja helmikuussa olin kirjaimellisesti osteopaatin syleilyssä. Tiesitkö muuten, että käsittelemällä pääasiassa niveliä, lihaksia ja sidekudoksia osteopaatti pystyy vaikuttamaan laajasti kehon toimintoihin kuten esimerkiksi ruuansulatukseen ja hengitykseen? Suosittelen lämpimästi testaamaan!

4. Yöpöydälläni

Helmikuussa ehdin lukea vain 1 kirjan. Ennenkuulumatonta! Arvostelun Perintötekijöistä voit lukea täältä. Lisäksi olen nauranut makeasti Liv Strömquistin Einsteinin vaimo sarjakuvakirjalle. Listattuna on yhtä lailla kaikkien aikojen kammottavimmat poikaystävät kuin myöskin historian unohtamat tyttöystävät. Oman osansa saavat niin Britney Spears, Yoko Ono ja John Lennon sekä yli-ikäiset skeittarit.

5. Ikäkriisiä ja hermojen kiristelyä

Vaikka 99% helmikuusta olikin pelkkää upeutta, niin sain pienen kriisin aikaiseksi eräästä työprojektista. Hirveä huijarisyndrooma iski päälle ja sen myötä kyseenalaisin yhtä sun toista asiaa elämässäni. Mikäli kaikenlainen sekoilu koskettaa omaa elämääsi niin kurkkaa tänne. Vertaistukea tarjolla. Alati paheneva tilanne johti ilmoitukseen vuoden kolmansista yt-neuvotteluista. Se olikin odotettavissa. Koronaturhautumista listasin lisää tänne. Sen jälkeen on onneksi lähtenyt tapahtumaan, mutta kovin sekavalta vaikuttaa niin Avin, STM:n, Marinin kuin Vapaavuorenkin viestintä viikonlopun kynnyksellä. Syyttävää sormea on turha osoitella, kun ollaan nilkkoja myöten paskassa. Nyt kaivattaisiin niitä lapioita.

Jos jotain tässä on vuodessa oppinut, niin ottamaan huonoja uutisia tyynesti vastaan. Epävarmuuteen tottuu ja henkiset valmiudet ovat eri tolalla kuin viime maaliskuussa, jolloin oikeasti pelotti pandemiatilanne. Nyt kun oman äidin rokotukset ovat parin viikon sisällä ja lomautusproseduurit osaa jo unissaan, niin on aikaa keskittyä henkisen hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Mitäs sinne kuuluu? Miten oma kuukausi meni?

Tätä kirjoittaessa soi: Ilta – Kelle mä soitan

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *