Helmikuun TOP5

Kuten tammikuun lopussa totesin, olen aina halunnut pitää kiitollisuuspäiväkirjaa, mutten ole saanut aikaiseksi. Olkoon tämä lista esimakua ja pientä treeniä siihen. Jos tammikuu sujahti vauhdilla, niin tuntuu ettei helmikuuta ehtinyt mennä kuin muutama päivä ennen kuin oltiinkin jo maaliskuussa. Toki flunssa koetteli melkeinpä koko helmikuun ajan, mutta sekin virusinfektio alkaa toivottavasti olla tämän vuoden osalta sairastettu. Tulipahan päivitettyä Netflixin listaa taas eteenpäin. Flunssa veti kyllä mielen matalaksi ja sitä kyllä pohti niin ystävyyteen liittyviä asioita kuin kriteereitä sopivan kumppanin valintaan.

1. DocPoint

Rakastan DocPointtia! Siis rakastan!!! Jokavuotinen perinne ja tämän vuoden suokkaridokkariksi nousi Bathtubs over Broadway. Etsi elokuva käsiisi. Se on älytön, koskettava ja mukaansatempaava stoori salatusta viihdealan muodosta, josta kukaan ei tiennyt ennen tätä dokkaria juuri mitään. Yleensä olen ottanut festivaalin ohjelmiston talteen ja pyrkinyt pitkin vuotta etsimään dokkareita käsiini. Osa ilmestyy suoratoistopalveluihin, osa onkin hankalampi löytää, mutta ovat kyllä kaiken vaivan arvoisia.

2. Tampere

Päästiin vihdoin ja viimein viettämään pikkujouluja työporukalla. Parempi myöhään kun ei milloinkaan. Eikös se sanonta niin mene? Lähdettiin pikapyrähdykselle Manseen, jossa nautittiin niin hyvästä ruoasta kuin Billy Elliot- musikaalista. Parasta silti oli viettää aikaa työkavereiden kanssa vapaa-ajalla ilman stressiä ja kiireen tuntua. Nauru raikui ja vitsit lentelivät vielä yömyöhään. Parasta.

3. Merenneitoilua

Hankin uuden harrastuksen. Ei huolta Ilmajooga, rengastrapetsi, tankotanssi, hammock tricks ja silkki kulkevat viikko-ohjelmassa. llmaroikkuja olen siis edelleen. Helmikuussa jo astetta parempi sellainen. Mutta mutta! Sain Vertical Clubin vakikävijältä vinkin vedessä tehtävästä akrobatiasta ja olin sillä puheella myyty. Soitin viikko sitten torstaina iltapäivällä Sporttaamoon ja seuraavana aamuna klo 6.45 löysin itseni Lauttasaaren koulun uimahallilta. Monofin jalkoihin, pyrstö alaraajojen ympärille ja plop veteen! Oli muuten siisteintä pitkään aikaan. Teen tästä pian oman postauksen niin pääsen avaamaan meidän treenejä vähän paremmin. Merenneitonimikin on jo hankittu ja taustatarina. Tästä lisää myöhemmin.

4. Tukholma x 2

Töiden puolesta oli pakko lähteä rapakon toiselle puolen risteilyn merkeissä. Eipä harmittanut yhtään. Varsinkin kun pääsi kokemaan Science Fiction kaupan lisäksi huikea Wonderland -näyttely Fotografiskassa sekä syömään Eatalyyn. Aina välillä sitä elättelee haaveita Tukholmaan muutosta. On siinä kaupungissa ja sen energiassa jotain niin viehättävää ja puoleensa vetävää. One day. Never say never.

5. Talousasiat

Luin Julia Thurénin Kaikki rahasta – Näin säästin kymppitonnin vuodessa -kirjan ja koin valaistumisen. Siltä istumalta soitin pankkiini ja varasin ajan sijoitusneuvojalle. Nyt on uusien järjestelyjen myötä maailman turhinta velkaa lyhennetty jo 3000 € sekä tilit ja rahastosuunnitelmat järjestetty uuteen uskoon. Odotan innolla mitä loppuvuosi tuo tullessaan tämän projektin myötä. Kortin vinguttaminen joka käänteessä on vähentynyt radikaalisti ja tilalle ovat tulleet harkitut ostokset. Puolet korteista on heitetty menemään ja tuntuu kuin suuri paino olisi poistunut hartioilta. Ensimmäistä kertaa elämässäni raha ei ahdista eikä pelota.

Näillä ajatuksilla kohti maaliskuuta!

Tätä kirjoittaessa soi flunssakauden ankeuden ja itsesäälin anthem: Adam Lambert – Feel Something

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *