Kauniit kestoruusut

Sateista maanantaiaamua sinne! Kuinka ihanalta tuntuikaan taas auringonvalo viikonloppuna. Erityisesti eilinen äitienpäivän poutasää lämmitti mieltä. Tänä vuonna remontti esti meitä tekemästä sen suurempia äitienpäivän suunnitelmia, mutta olin jo etukäteen päättänyt, että vien äidilleni tänä vuonna jotain spesiaalia. Törmäsin Instagramissa Fleurs de Paris-merkin säilöttyihin ruusuasetelmiin ja tiesin heti, että tämän vuoden voittaja on löytynyt.

Kestoruusut säilyvät 1-3 vuotta, sillä ne on säilötty erityisellä, hyvin hellävaraisella menetelmällä. Niitä ei tarvitse kastella, joten kukkien hoito ei voisi olla helpompaa. Kunhan vältät niiden koskettelua etkä sijoita kimppua suoraan auringonvaloon, säilyy kaunis kokonaisuus parhaimmillaan vuosia saajan ilona. Nimestä huolimatta tuotemerkki ei ole ranskalainen, vaan saksalainen. Toki inspiraatio rasioihin ja ruusuihin on saatu ranskalaisesta haute couture-muodista ja eleganssista.

Rasioita ja ruusun värejä on monia. Valinnan vaikeus iski ja päätin tilata myös itselleni myöhemmin sisustukseen sopivat ruusut. Tällä kertaa valitsin äitini kimpun Infinite Love mallistosta, sillä halusin jotain sydämenmuotoista ja vaaleanpunaista. Lähetys tuli kahdessa (!) päivässä kotiin hnekilökohtaisesti toimitettuna. Suuri plussa siitä. Hinta on suhteellisen korkea, mutta mielestäni ruusujen kestävyys on sitä luokkaa, että kimppu kyllä maksaa itsensä takaisin.

Äiti oli todella otettu ja innoissaan lahjasta. Hänelle kestoruusut olivat ensi kokemus ja hänen oli vaikea uskoa että ne oikeasti kestävät pitkään. Ruusuissa on muuten huumaava tuoksu, joka tulille ainakin minulle yllätyksenä. Luulen, että tämä kimppu muuttaa heti remontin valmistuttua uuden vierashuoneen sohvapöydälle katseenvangitsijaksi. Alakuvassa on muuten lempikuvani äidistä ja minusta. Halusin lapsena olla maailman keskipiste ja jos joku lapsi sai enemmän huomioita leikin keskellä, minulla meni välittömästi hermo. Kuvassa juoksen karkuun leikkikentältä jälleen ihan muina draamakuningattarina, kun äitini juoksee nauraen minun perässä. ❤️

Mites siellä vietettiin äitienpäivää? Onko teillä jotain perinteitä, mitkä toistuvat vuosittain?

Tätä kirjoittaessa soi: Carole King – Where You Lead I Will Follow

koti ystavat-ja-perhe tapahtumat-ja-juhlat suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *