Kesäkuun TOP5

Sinä ihanista ihanin kesäkuu. Et kai ole jo menossa pois? Roikun sinussa kynsin ja hampain kiinni. Onneksi voi vielä kerran palata muistelemaan parhaita paloja. Tässä kun nyt on näitä ”kesäkiireitä”niin tällä kertaa mennään ytimekkäällä top5 listalla.

Marius Niveri

1.Calliola

Uusi tuttavuus, joka palautti uskoni mökkeilyyn. Sitä voi tällaiset cityihmisetkin tehdä uskottavasti, ilman kärsimystä. Aina ei tarvita ulkohuusseja, kaivoja ja perunamaata, jotta saa autenttisen mökkifiiliksen aikaan. Kiitos Snappertuna ja kiitos Calliola. Mikäli etsit luottoporukallesi tai duunin virkistyspäiville sopivaa kohdetta, niin kurkkaa tänne.

2.London baby!

Kyllästynköhän ikinä Lontooseen? Tuskin. Jokaisella kerralla löydän kaupungista jotain uutta ja ihanaa. Jokaisena paluupäivänä teen suunnitelman kaupunkiin paluusta. Tällä kertaa Lontoossa vietettiin ihanan ystäväni kolmekymppisiä. Lue uusimmat suositukset Lontoon pikavisiitille täältä.

3.Blogi 6kk

Olen kirjoittanut tätä blogia nyt puoli vuotta. Se mikä alkoi muutamalla testikirjoituksella, onkin jatkunut paljon pidempään kuin uskoin. Alusta asti halusin pitää anonyymiä nettipäiväkirjaa sekä samalla verestää vanhoja kirjoitustaitoja. Nyt blogista onkin tullut rakas harrastus. Ihan vaivihkaa. Lukijakuntakin on kasvanut, yllättäen ja vaivihkaa. Kuka täällä screenin toisella puolella on, sen näet täältä ja täältä.

4.Kesän sarjat, kirjat ja lautapelit

Rakastan eniten sitä tunnetta, kun voi aamulla ottaa kirjapinon eteensä ja viettää laatuaikaa eri teosten äärellä ilman pienintäkään syyllisyyden tunnetta. Kesällä en todellakaan mieti kuinka pitäisi mieluummin siivota tai tehdä muitakaan arkisia askareita. Sitä varten syksy on olemassa. Mikäli sarjat ovat juttusi, niin täältä löydät omat kesäsuosikkini. Kesäkuun kirjatärpit olen koonnut tänne.Ei hätää, myös sadepäiville löytyy huikeaa tekemistä. Kurkkaa tämänhetkinen lautapelisuosikkini täältä.

5.Tänä kesänä aion…

Viime postauksessa kauhistelin, kuinka kesäkuu vilahti ohi hetkessä. Ei hätää. Vielä on heinäkuu ja elokuu jäljellä. Tein itselleni kevyen to do-listan kesän aktiviteeteista, joita olisi vielä tänä kesänä kiva kokeilla. Kurkkaa lista täältä. Löytyykö siellä samoja suosikkeja?

Mitä ihanaa kesäkuu toi sinulle? Ahdistaako lähenevä syksy?

Tätä kirjoittaessa soi: Ella Fitzgerald – Summertime

hyvinvointi ajattelin-tanaan oma-elama suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *