Kuukauden kokeilu: Kellunta

Tervetuloa uuden blogiteeman pariin! Tänä vuonna lähestyvän 4.0 päivityksen kunniaksi, päätin hemmotella ja juhlistaa itseäni kerran kuussa kauneushoidolla tai elämyksellä, joka hoitaa niin sielua kuin kroppaa. Ensimmäiseksi kokeilulistalle nousi rentoutuskellunta, joka mm. laskee stressitasoja, sykettä ja verenpainetta. Ottaen huomioon, että sain eilen aikamoisen slaagin TE-toimiston ja liiton tekemän virheen vuoksi, joka jäädytti työttömyyspäivärahani saannin hetkeksi, tulee aistiärsykkeetön ympäristö, jossa aivot pääsevät vapautumaan informaatiotulvasta todellakin tarpeeseen.

Siispä kipitin päivällä Kampin Kellumoon, jossa aivan mielettömän lämminhenkinen asiakaspalvelija otti minut vastaan. Vastaanotosta sain jalkaani kaislatossut, hamam-pyyhkeen kainaloon sekä korvatulpat mukaan ennen siirtymistä omaan privahuoneeseen, jossa kelluntatankki minua jo odotteli. Kattavan alkuinfon jälkeen, siirryin suihkuun pesulle ja siitä hieman jännittyneenä tankin sisälle ihan muina nakupelleinä. Äänimaisemaksi olin valinnut kelttiläistä rentoutusmusiikkia, joka olikin loistava tunnelmanluoja.

Keho hakeutui hyvinkin luonnollisesti erilaisiin kellunta-asentoihin ja kelluminen oli suolamäärän vuoksi todella helppoa. Hieman hymyilytti, kun asento vaihtui tiuhaan tahtiin ja lemppariksi muodostui eräänlainen kylkiasento, pää kohti tankin kattoa. Merenneito mikä merenneito! Kelluntatankin valot saa kokonaan pois päältä, mutta itse nautin enemmän vaihtuvasta valoshowsta. Vesi on todella lämmintä (yli 35 astetta), joten kaikki vilukissat arvostavat tätä aktiviteettia.

Tunti meni todella nopeasti ja tankista nousikin rentoutunut olento. Pikasuihku ja siirtyminen aulaan nauttimaan raikkaasta juomasta. Jano oli kellunnan jälkeen aikamoinen. Kotiin päästyäni otin minipäikkärit, sillä uninen ja utuinen olo jäi jotenkin päälle. Kissakin oli pitkin pituuttaan mun vatsan päällä kun heräsin ja on siis kotiintulostani asti kiehnännyt minussa kiinni. Misun käytöksen saattaa selittää ihoni, joka  tuntuu silkinpehmeältä suolakäsittelyn jäljiltä. Tätä ehdottomasti lisää!

Oletko kokeillut kelluntaa? Minkälainen kokemus se oli?

Tätä kirjoittaessa soi: Peder B. Helland – Dance of Life

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *