Kuukauden kokeilu: Mik­ro­pig­men­toin­ti kulmiin ja huuliin

Kuten moni teistä arvasikin, niin en malttanut tänäkään vuonna olla aloittamatta uutta blogiprojektia, joten lähestyvän 4.0 päivityksen kunniaksi päätin hemmotella ja juhlistaa itseäni kerran kuussa kauneushoidolla tai elämyksellä, joka hoitaa niin sielua kuin kroppaa. Tammikuussa testasin kelluntaa ja helmikuussa olin kirjaimellisesti osteopaatin syleilyssä. Maaliskuussa mentiin astetta hevimmälle levelille, kun ajattelin jo hyvissä ajoin ennen kuun lopun synttäreitä upgreidata kasvojenpiirteitäni mikropigmentoinnilla.

Kuva: Amy Shamblen 

Kipitin keskiviikkona salassa kaikilta Helsingin Etu-Töölössä sijaitsevaan Ihana Ilmatar kauneussalonkiin, jossa paikan omistaja Maria minua jo odotteli. No hänpä ei ollut ainoa. Rakkaat ystäväni hyppäsivät esiin nurkan takaa ja syliini tungettiin niin kukkia, skumppaa kuin lahjakortti Marian käsittelyyn. Minua ei hirveän helposti yllätetä ja olin todella ällikällä lyöty, kun he olivat onnistuneet ei ainoastaan selvittämään hoidon ajankohdan, mutta myös olemaan paikalla kyseiseen aikaan. Totta puhuen en ole vieläkään toipunut yllätyksestä. Senkin ketut! No kosto on suloinen. Odotelkaapas vaan teidän synttäreitä.

No mitäs minulle sitten tehtiin? Valitsin käsittelyiksi Powder brows ja Frozen Lips -mik­ro­pig­men­toin­nit, sillä halusin korostaa kadonnutta huulen rajaa ja muuttaa huulen sävyä pikkiriikkisen tummemmaksi, mutta kuitenkin siis nuden/persikkaisen ei pinkin suuntaan. Halusin myös tummentaa kulmakarvojen omaa sävyä, sillä Tallinnassa muutama vuosi sitten tehdyt kulmakarvojen pigmentoinnit olivat jo haalistuneet. Ennen kun aloitettiin, niin Maria mittasi ja piirsi ääriviivat ja mittauspisteet iholle, jotka hyväksyin ennen kuin lähdettiin hommiin.

Kulmakarvoissa värinä Permablend Ash Brown+ Blonde

Sain sekä huuliini että kulmakarvoihin puudutusainetta. Kulmakarvojen pigmentointi ei juurikaan tuntunut missään. Kerran pikkuisen kutitti. Huulten kanssa piti testa kolmea erilaista puudutusvoidetta, ennen kuin pystyttiin tekemään työ valmiiksi ilman kivuliaita tuntemuksia. Tämä on yksilöllistä, joten ei kannata säikähtää. Vahvistuskäsittely tehdään 4-6 viikon kuluttua ensimmäisestä hoidosta, joten vasta kun toinen hoitokerta on ohi ja iho parantunut, niin lopputulos on nähtävissä. Pigmentoinnit häipyvät iholta tasaisesti 1-3 vuodessa ilman, että ihossa näkyy voimakkaita epätasaisuuksia. Pigmentoinnin kesto iholla riippuu jokaisen ihotyypistä, joten mitään tarkkaa aikaa ei pystytä antamaan.

Huulissa Frozen Lips-käsittely, väreinä Permablebd Bare + valkoinen huurre

Väri on aluksi tummempi ja vaalenee n. viikossa. Erityisesti huulet ovat myös jonkin verran turvoksissa vuorokauden verran. Odotan innolla lopullista tulosta, mutta olen jo nyt todella tyytyväinen tähän luonnolliseen lookkiin minkä Maria sai minulle taiottua. Hikiliikuntaa pitää välttää 4-5 vrk, samoin solkkua ja aurinkoa eikä saunassa tai uimassa kannata käydä pariin viikkoon. Muuten pärjää kun käyttää mukaan saatua jälkihoitovoidetta 4-5 vrk ajan. Aikas helppoa!

Mitäs tykkäätte? Onko mikropigmentointi tuttua? Kysy aiheesta niin selvitän vastaukset Marialta.

Tätä kirjoittaessa soi: Lizzo – My Skin

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *