Kuukauden kokeilut – mitä jäi käteen?

Näin kun siirrytään pikkuhiljaa kohti vuoden viimeisiä viikkoja, on hyvä kerrata täällä bloginkin puolella vuoden 2021 teemaa. Kun alunperin päätin, että 4.0 synttäreiden kunniaksi hemmottelisin ja juhlistaisin itseäni kerran kuussa kauneushoidolla tai elämyksellä, joka hoitaa niin sielua kuin kroppaa, niin näin sieluni silmin itseni lähinnä testaavan erilaisia kauneushoitoja. Onneksi käytäntö osoittautui paljon monipuolisemmaksi. Nimesin nämä hyvinvointitreffit itseni kanssa kuukauden kokeiluksi ja olen ollut sen jälkeen niin kelluntatankissa kuin kiroilemassa mikropigmentointikäsittelyssä. Spoiler alert: sattuu saatanasti!

Kuva: Kelly Sikkema

Tässä vielä kertauksena kaikki aiemmat kokeiluni:

Kelluntatankissa

Osteopaatin syleilyssä

Mikropigmentointia kulmiin ja huuliin

Jokanaisen terveystarkastus

Kokemuksia koronarokotteesta

Legot kuntoon

Päivittäinen hyötyliikunta

Makeaa mahan täydeltä

Ihoanalyysin tulokset

Luksusta arjeen hotelliaamiaisella

Joulufiilistelyä jo hyvissä ajoin

Joulukuussa en testaa mitään uutta palvelua/tuotetta vaan mietin sen sijaan mennyttä ja suunnittelen tulevaa. Huomasin nimittäin vuoden aikana kuinka helposti jätän itseni toiselle sijalla enkä mielellään ”tuhlaa” itseeni jos ei ole aivan pakko. Siirrän lääkäriaikoja eteenpäin enkä raaskisi maksaa kauneushoidosta vaikka ihoni näyttää kuivuneelta leivänkannikalta. Olen myös jättänyt treenejä väliin. En siksi että olisin väsynyt, vaan koska haluan tehdä jonkun työasian loppuun.

Senpä vuoksi haluankin ensi vuonna keskittyä niin mielen kuin kehon hyvinvointiin. Se miten sitä lähden toteuttamaan on vielä itsellenikin auki, mutta sen jo tiedän että nykyiseen tahtiin on tultava muutos. Se ei hyödyntä ketään, kaikkein vähiten itseäni että painan eteenpäin tuhatta ja sataa ja sen jälkeen makaan puolikuolleena seuraavan kuukauden tekemättä mitään, kunnes sama sykli alkaa taas alusta seuraavassa kuussa. Siksipä ensi vuonna tehdään asiat toisin. Muutoksen vuosi 2022! Tule jo!

Miten sinä hoidat omaa hyvinvointiasi? Paljasta vinkkisi? Pretty please.

Tätä kirjoittaessa soi: Billie Holiday – Me, Myself And I

hyvinvointi oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *