Maaliskuun TOP5

Voi maaliskuu! Jäit mieleeni erityisesti siksi, että paikoin näytti, ettei kevät koita koskaan. Mutta tulihan se sieltä vihdoin ja viimein. Kuukausi tuntui erityisen pitkältä, mutta onneksi se talviloma Lontoossa odotti kirsikkana kakun päällä. Olen ristinyt mun kuukauden kohokohdat-listan julkiseksi kiitollisuuspäiväkirjaksi, joten let´s go!

1. Dating to the max

Olen niin ylpeä itsestäni ja poikaystävästäni että olemme molemmat kunnioittaneet joka perjantaista deittiperinnettä. Täytyy myöntää, että tämän kuukauden deitti-illat ovat olleet astetta parempia luksuselämyksiä. Olemme käyneet tanssimassa Bachataa kellaribileissä, syöneet ihan uskomattoman hyvää ruokaa Espoon Haukilahdessa sijaitsevassa georgialaisessa Rionissa, viettäneet Staycationia Helsingissä, etsineet sportti-inspiraatiota GoExpossa sekä lentäneet Lontooseen ihailemaan taidetta ja syömään vuoden ensimmäisiä piknik-eväitä Victoria and Albert-museon puistoon. Huhtikuussa vietämme varmasti maltillisempaa linjaa. Sen verran ohkaiselta näyttää lompakko. Visakin on ihan mutrulla.

2. Kutsu mua merenneidoksi

Olen edelleen käynyt ahkerasti treenaamassa Vertical Clubilla, mutta sen lisäksi olen aivan rakastunut merenneitouintiin. Huhtikuussa siirryn jatkoryhmään hiomaan uintitekniikkaa entistä paremmaksi. Sen lisäksi olen kuolannut uuden, entistä näyttävämmän pyrstön perään. Nämä kaunokaiset ovat tällä hetkellä short listillä. Mikä on sun suokkari?

Kuvat: Mertailorin ja Finfolk Productionsin Instagram-tili

3. Ystävät ja perhe

Maaliskuussa ehdin myös vihdoinkin näkemään ystäviäni ja viettämään laatuaikaa äitini kanssa. Skumppaa, kahvia ja blinejä kului enemmän kun laki sallii ja se on ihan ok. Enemmän kuin ok. Olen kaivannut laatuaikaa läheisten kanssa ja se vajaus sai viimein täytettä. Täytyypä pitää huoli, että huhtikuu jatkuu samalla linjalla. Olen tullut entistä tietoisemmaksi siitä, ettei äitini välttämättä ole elämässäni kuin hyvin rajallisen ajan. Kaikenlaiset sairaudet ja krempat muistuttavat jatkuvasti elämän rajallisuudesta. Pelkään läheisteni menettämistä, mutta en ainakaan halua koskaan katua, etten viettänyt heidän kanssaan tarpeeksi aikaa.

4. Me, Myself and I

Maaliskuu osoitti minulle myös sen, kuinka tärkeää on tehdä ajatustyötä itseni kanssa. Omien traumojen käsittely ja ihmisenä kasvaminen auttavat kestävän parisuhteen rakentamisessa. Voimabiisin soittaminenkin on ollut taas ajankohtaista. Pohdin myös asemaani naisena ja erityisesti etuoikeutettuna valkoisena naisena maailmassa, jossa rasismi on noussut hälyttävälle tasolle. Saan valtavasti inspiraatiota niin kirjoista, sarjoista kuin podcasteista. Listasinkin maaliskuun suosikit täällä. Kerrankin oli aikaa keskittyä vähän turhamaisempiin juttuihin ja ehdin jopa nauraa omalle työlleni. Huhtikuu näyttää kalenterin osalta aika kamalalta. Parempi siis repiä vitsejä etukäteen.

5. Cheerio Ol´Chap!

Täytin 38 (fäkäytys!) ja leikkasin sen kunniaksi uuden lyhyemmän lookin hiuksiini. Mitäs tykkäätte? Ensi kuussa alkaa Game of Thronesin viimeinen tuotankokausi ja olenhan selkeästi House of Targaryanin kannattaja. Khaleesi forever! Olen käynyt omalla kampaajallani Hannalla kohta 15 vuotta. Ensin hänen työskennellessään YESSillä ja nyt Hannan omassa kampaamossa L´mouksessa.

Ostin itselleni ja miehelleni joululahjaksi Lontoon matkan ja sainkin sopivasti talvilomani ujutettua samaan ajankohtaan. Ehdimme nähdä ja kokea ihan valtavasti 2 päivän aikana, joten vinkkipostauksia Lontoon kohteista tulossa blogiini huhtikuun aikana. Stay tuned!

Tätä kirjoittaessa soi: Fergie – London Bridge

hyvinvointi parisuhde ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *