Monday Mood

Taas se on täällä, maanantai. Usein sanotaan, että maanantai on viikonpäivistä vihatuin ihan tutkitusti. Tyytymättömyys, masennus ja huolet iskevät pääkoppaan jo sunnuntaina ja ahdistus nousee huippuunsa maanantaiaamuna. Olin ennen juurikin se tyyppi, joka ahdistui joka kerta kun kello löi kuusi sunnuntai-iltana. Koko maanantai sujui melankolisissa tunnelmissa. Työpäivä mateli ja illalla nukkumaanmeno tuntui synninpäästöltä. Vihdoinkin ohi! Nykyään suorastaan odotan viikon alkuja. Mikäs sitten sai ikuisen maanantaivihaajan muuttamaan kelkkaansa?

Kuva: Annie Spratt

Niinkin itsestäänselvä asia kuin asennemuutos! Kirjoitan sunnuntaisin tulevan viikon to do-listan. Mikäli mahdollista niin teen siitä jo jotain pois heti illalla. Oli se sitten laskujen maksua tai sähköpostien perkaamista, niin kummasti helpottaa viikon alkua. Lisäksi kirjaan kaikki viikon treenit ylös jo sunnuntaina, niin niistä on helpompi pitää kiinni. Käyn myös viikonloppuisin usein kävelyllä, jotta saan päätä tuuletettua ja mielen kirkkaaksi. Luonto tekee ihmeitä stressitasoille. Maanantain aloitan usein kahvilla tai aamiaisella jossain ihanassa paikassa. Se on oma hemmotteluhetkeni. Tänä aamuna istuin St. George Bakeryn kahvilan terassilla jättilaten ja skonssin kera. Katselin ihmisvirtaa ja nautiskelin hetkestä. Voin sanoa, että oli kovin erilainen fiilis aloittaa työpäivä sen jälkeen.

Kuva: Toa Heftiba 

Yksi pikavirkistäjä ja erinomainen #mondaymood:in pelastaja on musiikki. Kokoan omia soittolistoja eri päiville ja erilaisiin tunnelmiin. Tässä päivän soittolistani tänään. Mahtavaa maanantaita tyypit!

Mikä on sun maanantaivinkkisi?

Tätä kirjoittaessa soi: Stevie Wonder – Don’t You Worry ’Bout a Thing

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *