Netflix x 3

Syksyn parasta antia luonnon ja Halloweenin lisäksi on monen sarjan paluu ruuduille uusien tuotantokausien voimien. Moni sarja, joka oli jumissa koronan vuoksi on saatu vihdoinkin kuvattua sekä editoitua ja toimitettua meidän nälkäisten kuluttajien silmille. Tässä omat tämänhetkiset suosikkini.

Rakkautta autismin kirjolla, kausi 2

Maailman kaikkeuden sympaattisin deittailuohjelma on taas täällä! Jos et yhtään tiedä mistä puhun, niin lue postaukseni sarjasta mm. täältä. Australialaiset sinkut nagivoivat jälleen haastavilla deittailumarkkinoilla, jotka ovat vaikeita vaikket eläisikään arkeasi autismin kirjolla. Vanhojen suosikkieni lisäksi (Michael!) mukaan on saatu myös uusia innokkaita deittailijoita. Varaa nessuja viereen, kun hääjakso koittaa.

Sex Education, kausi 3

Tervetuloa takaisin Moordale Secondaryyn eli surullisen kuuluisaan ”seksikouluun”! Tämä sarja jos mikä muistuttaa aikuisille katsojilleen, kuinka kipeää (mutta myös koomista) aikaa teini-ikä voi olla. Kolmas kausi jää suoraan siihen mihin edeltävä päättyi, ja suosittelenkin kahlaamaan sarjan ihan alusta asti, jotta näet päähenkilöiden kehityskaaren kaikessa kauneudessaan. Suosikkini on edelleen seksuaaliterapeutti Jean, jota näyttelee mahtava Gillian Anderson. Kolmoskauden pahiksena nähdään koulun uusi rehtori Hope (Girls-sarjan Jemima Kirke), joka vetää roolinsa huikean hyvin. Syksyn hauskin!

Dear White People, kausi 4

Haluatko katsoa terävää satiiriä rasismista? Look no more. Dear White People on juuri julkaissut neljännen kautensa. Sarjasta ei ole valitettavasti luvassa jatkoa. Dear White Peoplen ytimessä POC opiskelijat yrittävät selvitä jokapäiväisistä vähättelystä ja politikoinnista arvostetussa Ivy League-yliopistossa, joka ei ole lainkaan niin tasa-arvoinen kuin luullaan. Haluatko pikakurssin rasismiin, rotusortoon sekä rodullistamalla tuotettuun eriarvoisuuteen? Tämä sarja sinut katsomaan omaa elämääsi toisenlaisesta vinkkelistä. Lämmin suositus! Tosin rehellisyyden nimissä viimeinen kausi musikaalinumeroineen ja tulevaisuuden skenaarioineen oli allekirjoittaneelle hieman liian sekava ja irti todellisuudesta.

Mitkä sarjat ovat sinun katselulistalla? Vinkkaa omat suosikkisi!

Tätä kirjoittaessa soi: Jamiroquai – Virtual Insanity

kulttuuri leffat-ja-sarjat suosittelen
Kommentit (2)
 1. Sulla on hyvä sarjamaku! 🙂 Kaikki nuo löytyvät omaltakin listaltani.
  Suosittelen myös sarjoja Good girls, You, Crace & Frankie sekä mahtavan hömppä Love is Blind. Lisäksi
  Unorthodox on aivan upea tekele, painii ihan omassa sarjassaan.

  1. That Out of Office Girl
   5.10.2021, 14:18

   Kiitos! 😊 Good Girls ja Love is Blind meni heti katselulistalle. Niitä en olekaan vielä katsonut. Muut on tullut kahlattua läpi ja erityisesti tuo Unorthodox oli todella hieno kokonaisuus. Aivan mieletön!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *