Netflixin maaliskuun tärpit

Nyt kun maaliskuu on ollut entistä enemmän me, myself & I henkinen, niin illat ja viikonloput ovat kuluneet joko kirjan tai jonkun sarjan parissa. Klikkasin Netflixin etusivulta kaksi uutuussarjaa päälle niihin sen eteenpäin tutustumatta ja täytyy kyllä myöntää että voittajan valinta tarjoutui silmieni eteen taas kerran. Jos siis etsit uutta katsottavaa, niin aloita vaikka näistä.

Kuva: Thibault Penin 

The One

Netflixin oma uutuussarja The One perustuu samannimiseen John Marrsin teokseen. Siinä tutkijat ovat onnistuneet todistamaan, että sielunkumppanin löytyminen perustuu ennen kaikkea geenitieteeseen. Löydön ympärille on luotu nyt maailmanluokan bisnes, jonka ristiriitainen keulakuva on oman parisuhteensa lisäksi onnistunut yhdistämään jo yli miljoona matchiä. Mutta onko kaikki sittenkään niin täydellistä kuin se ulkoapäin näyttää? Voittaako vallanhimo rakkauden? Ja missä menee yksityisyyden raja? Näihin ja moniin muihin aihepiireihin sukelletaan sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella. Jos tykkäät Black Mirrorista ja olet jo kyllästynyt Tinderöimään, niin tämä sarja on täydellinen sinulle.

Behind Her Eyes

Odotin perinteistä parisuhdedraamaa, mutta kuinka väärässä olinkaan. Toki tarina pyörii yksinhuoltajaäidin, hänen pomonsa ja tämän vaimon välillä, mutta huh millä tasolla. Huudahdin ääneen viimeisen jakson aikana, sillä tarinan ”loppuhuipennus” tuli täysin puun takaa. Kerrankin voi sanoa, että juonenkäänne yllätti enkä nähnyt sen tulevan missään vaiheessa sarjan jaksojen aikana. Behind Her Eyes perustuu Sarah Pinborough’n samannimiseen romaaniin, jonka aion ehdottomasti lukea. En paljasta sarjasta mitään muuta kuin, että hullua vaimoa näyttelee Eve ”U2:n Bonon tytär” Hewson. Triviä ei tietenkään liity sarjaan millään lailla, mutta en halua paljastaa yhtäkään kohtausta mikä vaikuttaisi katselukokemukseesi. Trust me on this!

Mitä sä katsot juuri nyt?

Tätä kirjoittaessa soi: Anna Ternheim – Terrified

kulttuuri leffat-ja-sarjat suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *