Paluu Stars Hollowiin – Gilmore Girls Podcast

Kahvikuppia pystyyn, jos olet fanittanut Gilmore Girls sarjan nerokkaita populaarikulttuuriviittauksia sekä päähenkilöiden nokkelaa sananvaihtoa? Jos olet jostain syystä missannut vuonna 2000–2007 ruuduissa pyörineen Gilmoren tytöt -draamakomedian, joka kertoo yksinhuoltajaäiti Lorelaista ja tämän tyttärestä Rorysta niin suuntaa heti Netflixiin, sillä koko sarja sekä sen jatko-osa Gilmore Girls: A Year In The Life ovat molemmat edelleen nähtävissä sieltä. Ai miksikö? No siksi että toukokuussa starttasi sarjan ympärille keskittynyt podcast I Am All In.

Kuva: Devin Avery 

Podcastia vetää, kukapa muukaan, kun yksi sarjan päähenkilöistä, Lorelain suuri rakkaus, kahvilanpitäjä Luke eli näyttelijä Scott Patterson. Uskomatonta, mutta totta, Scott ei ole katsonut kyseistä sarjaa koskaan, vaikka näyttelikin siinä liki vuosikymmenen ajan, joten kerran viikossa ilmestyvä podcast keskittyy analysoimaan ja muistelemaan jakson tapahtumia ilmestymisjärjestyksessä erikoisvieraiden kanssa. Ensimmäisessä jaksossa mukana olivat närkästyneiden tokaisujen kuningas eli  Micheliä näytellyt Yanic Truesdale sekä Macy Gray, jonka musiikki oli pilotissa suuressa roolissa. Jos et ole koskaan katsonut Gilmore Girlseja ehdit loistavasti mukaan, sillä podcastistä on ilmestynyt analyysit sarjan kolmesta ensimmäisestä jaksosta.

Podi on ihanan kotikuntoinen, sillä vieraiden haastattelut on tehty vallitsevan pandemiatilanteen johdosta Skypellä ja laatu on ehtaa Stars Hollowta parhaimmillaan. Ihan kuin tämän kuvitteellisen pikkukaupungin väki päätti yksi kaunis päivä luoda oman podcastin elämästään valtavassa lumisadepallossa niin kuin Lorelai paikkaa aina sarjassa kutsui. Tosifaneille on luvassa paljon paljastuksia sarjan kulisseista sekä tietenkin näyttelijöiden lempimuistoja vuosien varrelta. Suosittelen lämpimästi! Kahvit tulille ja kuuntelemaan.

Kuva: I am All In with Scott Patterson /press photo

Löytyykö muita Gilmore Girls faneja? Kuka oli sinun kaikkien aikojen lempihahmosi?

Tätä kirjoittaessa soi: Macy Gray – I Try

kulttuuri podcastit suosittelen
Kommentit (4)
 1. Paris Geller 4ever! Kun olen katsonut sarjaa aikuisena, pidän koko ajan vähemmän ja vähemmän Rorystä ja Lorelaista ja enemmän kaikista sivuhahmoista. Ja Emilystä. Mulla on myös jääräpäisiä mielipiteitä, en esimerkiksi pidä lainkaan Lorelain ja Luken romanssista. (Ja Team Logan.)

  Hauska podcast-vinkki! 😀

  1. That Out of Office Girl
   18.5.2021, 09:56

   Mulle kävi samoin Emilyn kanssa. En nuorempana sietänyt häntä ollenkaan ja nyt kun katson sarjaa uudestaan, hänen roolihahmonsa vuorosanat ovat suorastaan nerokkaita. 🙂 Team Logan 4ever! Olen myös vasta nyt alkanut arvostaa Sean Gunnin (Kirk) komiikkaa. Hän on huikea.

 2. Michelillä oli kyllä parhaita kommentteja! Lorelai ja Rory olivat ihanin kaksikko, ja Christopherin olisin voinut ottaa omaksi miehekseni.

  1. That Out of Office Girl
   17.5.2021, 19:18

   Todellakin! Christopher! ❤️
   Olin myös täysin unohtanut Parisin ja nyt kun katson sarjaa alusta niin hänelläkin oli todella hyvät replat ja roolihahmon kehityskaari läpi koko sarjan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *