Penny ajatuksistasi

Rakastan ulkona syömistä. Elämän pientä arkiluksusta on, kun joku muu valmistaa ruoan ja tietenkin hoitaa tiskit. Ulkomailla asuessani ulkona syöminen oli normaalia arkea. Suomen hintataso rajoittaa tätä harrastusta aika lailla. Toisaalta siksi ravintolareissuista on nykyään tullut todellisia spessuhetkiä. Monta tärkeää tapahtumaa ja keskustelua on käyty brunssin tai illallisen merkeissä. Penny on yksi kestosuosikkeistani Helsingistä. Tämä ravintola on kuin tehty kaveriporukan yhteisiin kokoontumisajoihin.

Penny on suhteellisen pieni, noin 25-paikkainen ravintola. Löydät sen Uudenmaankadulta Helsingistä. Menu koostuu Amerikan itärannikolla yleisesti käytetyistä laadukkaista raaka-aineista, sesonkien vaihteluista sekä keittiömestarin kädenjäljestä. Olemme testanneet Pennyä viikonloppuisin ja kyllä toimii. Rakastan paikan tunnelmaa, ihanaa henksua ja jenkkityylisiä annoksia (myös kokonsa puolesta…hah!). Viikonloppuruokailua ei voi aloittaa ilman mimosaa. Siitä on tullut must!

Viime kerralla testasin ihanaa chevre-tomaattipiirakkaa, joka oli suussasulavan hyvää. Lämmin suositus myös Eggs Benedict -annokselle, jota olen nauttinut aiemmilla reissulla. Jätäthän myös tilaa pannukakuille. Et voi poistua Pennystä ilman lengendaarisia jenkkipannareita. Annos on sen verran iso että sen voi helposti jakaa esimerkiksi kolmen pekkaan. Mikäli mielit testaamaan Pennyä, niin muista varata pöytä etukäteen, varsinkin viikonloppuisin.

Menu löytyy nettisivuilta, mutta esimerkiksi vaihtuvan viikonloppumenun löydät parhaiten ravintolan Facebook-sivulta.

Mikä ravintola on hurmannut sinut viime aikoina? Kestohaussa on ihana lounas/brunssipaikka, jossa viihtyy pidempäänkin ystävien kanssa. Paljasta omat suosikkisi nyt!

Tätä kirjoittaessa soi: Supertramp – Breakfast in America

hyvinvointi ravintolat ystavat-ja-perhe suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *