Pikakaunistaja

Kerron teille nyt salaisuuden. Olen todella huono hoitamaan ihoa tai innostumaan kauneudenhoidosta. Korealainen monivaiheinen ihonhoidon rutiini, jossa iholle kerrostetaan jopa kymmenen (tai enemmän!) tuotetta on ehkä pahin painajaiseni. Välillä pesen kasvoni vedellä ja saippualla. En tiedä onko se laiskuutta vai välinpitämättömyyttä (tai pelkkää tyhmyyttä), mutta en jaksa läträtä kylpyhuoneessa ikuisuutta. Teen mieluummin kaikkea muuta samalla tai sen sijaan. Muita samanlaisia laiskureita siellä? En voi olla ainoa.

Onneksi minunlaisille ihmisille on keksitty ratkaisut. Olen vallan ihastunut ihoa tehokkaasti kosteuttaviin kankaisiin hoitonaamioihin. Helppokäyttöisyydestä iso plussa. Maski asetetaan kuivalle puhdistetulle iholle, annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia ja tadaa olet valmis! Samaan aikaan voit vaikka lukea, katsoa lempisarjaasi tai ottaa pikapäikkärit. Onko olemassa helpompaa tapaa hoitaa omaa ihoa itse? Enpä usko.

Olen tykännyt Kocostarin naamioista erityisesti. Kyllä ne korealaiset osaavat myös pikakauneudenhoidon salat. Lisäksi Sephoralla on hyviä vaihtoja eri naamioihin. Seuraavaksi testiin menevät samalla taktiikalla toimivat käsien- ja jalkojenhoitoon tarkoitetut pikamaskit sekä hiusnaamio, jota pidetään päässä yön yli. Sääliksi käy ainoastaan poikaystävääni. Miesparka, kun joutuu nukkumaan etäisesti puremissuojaan puetun Hannibal Lecteria muistuttavan olennon vieressä. Kelatkaa, kun itse kääntäisitte kylkeä yöllä, avaisitte silmät ja yhtäkkiä vastapäätä sua tuijottaa maskihirviö. No kauneuden puolesta kuulemma pitää vähän kärsiä. Tässä tapauksessa kärsijänä en tosin ole minä. Hah!

Jos olette testanneet muita vastaavia pikakaunistustuotteita laiskalle ihonhoitajalle, niin kaikkia vinkkejä otetaan innolla vastaan!

Tätä kirjoittaessa soi: Roy Orbison – Oh, Pretty Woman

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *