Tallinnan pörröisin kahvila

Heinäkuu on alkanut rytinällä. Kirjoitan tätä postausta Jorvin sairaalasta. Äitini on juuri viety magneettikuvauksiin ja huoli on suuri. Onneksi olin jo valmiiksi tallentanut muutamia blogiaiheita luonnoksiin, niin saan mieleni hetkeksi pois tästä ympäristöstä ennen kuin tulen hulluksi.

Kävin juhannuksen jälkeen Tallinnassa pyörähtämässä ja vierailin ensimmäistä kertaa kissakahvila Nurrissa, kun niillä nurkilla pyörin. Sen lisäksi että maistoin taivaallista omenapiirakkaa niin ihastuin myös ihan täysillä kahvilan päätähtiin eli kissoihin.

Kissat istuvat pöydillä, nukkuvat asiakkaiden sylissä ja leikkivät innokkaasti. Kissat ovat niin tottuneet kahvilaympäristöön että nukkuvat tarvittaessa vaikka tiskillä maksupäätelaitteen vieressä. Yritä siinä sitten maksaa laskua, kun ei millään malttaisi poistua.

Mikäli haet kivaa taukotekemistä joka pitää perheen pienimmätkin mesmeroituneina tuntitolkulla, niin vieraile Nurrissa. Se sijaitsee Tartu Maanteellä (Stockan vieressä). Suosittelen varamaan pöydän etukäteen mikäli teitä on isompi seurue. Itse pääsin maanantai-iltapäivällä walk-in periaatteella sisään, ja silloinkin kahvila oli jo puoliksi täynnä.

Tässä yksi suosikeistani –  Armas, joka päätti ottaa mininokoset mun sylissä ihan muina kissaherroina. Nurrissa asustaa tällä hetkellä 11 kissa-asukkia, jotka ovat kaikki tulleet joko Haapsalun tai Läänemaan eläinsuojelukeskuksista. Kissoja ei anneta eteenpäin adoptioon, sillä he ovat tottuneet hyvin toisiin. Harmillista minulle. Alla näkyvän pörröturkki Sabaken, olisin ottanut mukaani heti. Valloittava tapaus ja mikä persoona! Siinä oliskin ollut Rockylle ja Borikselle selitettävää. Mamma kävi hakemassa teille Virosta uuden leikkikaverin. Ehkä parempi näin.

Tätä kirjoittaessa soi: Tom Jones – What’s New Pussycat

kulttuuri ravintolat suosittelen matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *