Tammikuun Self-Care

Vaikka lupasinkin pyhästi etten tänä vuonna tee kilometrin mittaisia uudenvuodenlupauslistoja enkä varsinkaan aseta itselleni mitään epärealistisia tavoitteita, niin en malttanut olla täyttämättä uuden kalenterini tammikuun Self-Care Goals listaa, jonne sai laittaa 4 toivetta kuukauden osalta. Hyvin vaatimattomasti rustasin sinne mm. toiveen kasvisvoittoisesta ruokavaliosta, säännöllisistä kauneusrutiineista, monipuolisista treeneistä ja päivittäisestä Boho Beautifulin 15min joogahaasteeseen osallistumisesta. Voitte varmasti arvata järkytykseni, kun päiviä on takana jo 29 ja kaikki nämä ovat tulleet toteen. Ai miten onnistuin pitämään tavoitteista kiinni? No minäpä kerron.

Tilasin 20 päiväksi GrowFitin kasvisruokavalion testiin. Käytännössä syön siis maanantaista-perjantaihin jokaisella aterialla kasvisvoittoisesti vähän tiukemmalla kalorimäärällä ja viikonloppuna sitten vapaammin muutakin ravintoa, myös herkkuja. Olen voinut niin hyvin, että itsekin yllätyin kuinka kehoni on hyrrännyt energiatasot pilvissä. Tätä lisää myös helmikuulle.

Tammikuussa treenasin Circus Helsingin aikuisten sirkusleirillä, kävin pyrstösukeltamassa ja tein monipuolisesti burleskia ja ilma-akrobatiaa niin Impillä kuin Pole4Fitillä sekä viikonlopun retriitillä Riihimäellä. Perussalia ei ole ollut ikävä, kun kehoa on tullut liikuteltua todella monipuolisesti liki päivittäin. Aamut ovat aina alkaneet Boho Beautifulin 15min joogahetkellä ja kerran viikossa olen käynyt myös tanssijoille ja näyttelijöille suunnatulla kehonhuoltotunnilla. Tähän vielä päälle omat opetukset burleskin saralla 2 kertaa viikossa, niin kyllä ovat kansalliset liikuntasuositukset tulleet täyteen.

Mitä tulee taas kauneusrutiineihin, niin päätin panostaa ihonhoitoon uudella vaihteella. Ihastuin Sothysin joulukalenterin tuotteisiin, joita pääsin testaamaan jo joulukuun aikana, kiitos poikaystäväni, joka tuon kalenterin minulle hankki töiden kautta. Erityisesti heidän Sothys Nettoyant du matin puhdistusvoide ihastutti suuresti, sillä se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Ja vaikka nimi antaa ymmärtää että kyseessä on aamuputsari, niin tuotetta voi toki käyttää myös iltaisin. Koostumukseltaan tuote on hyvin kermainen ja se sisältää kamomillauutetta ja manteliöljyä. Kerrankin löytyi kasvojenpuhdistustuote, joka ei ärsytä tai kiristä ihoa putsauksen jälkeen vaan rauhoittaa ja pehmentää ihoa samalla poistaen epäpuhtauksia. Jatkoon! Täysikokoinen tuote on jo hankittu.

Meikitön iho, 30min kasvohoidon jälkeen

Sothysista innostuneena kävin myös pitkästä aikaa kasvohoidossa. Älä edes kysy minä vuonna olen ollut viimeksi kosmetologilla. Ehkä vähän  hävetti, että oman naamataulun huoltaminen on jäänyt retuperälle. KC Beauty Centerin ihana kosmetologi valitsi minulle Hydrafacial Deep Clean -kasvohoidon, joka syväpuhdistaa ja samalla minimoi ihon talineritystä sekä supistaa laajentuneita ihohuokosia. Minulle tehtiin hoidon aikana myös hyvin vahva  Glysal-happokuorinta, joka tuli kyllä tarpeeseen. Parasta koko hoidossa saattoi silti olla erään työntekijän haukku, joka seurasi minua aina hoitohuoneeseen asti ja otti pienet päikyt peitollani. Koko video kasvohoidosta (ja tietenkin koirulista) täällä. Ihan parasta!

Teitkö uudenvuodenlupauksia tai päätöksiä? Ovatko ne pitäneet?

Tätä kirjoittaessa soi: Roy Orbison – Oh, Pretty Woman

kauneus iho liikunta suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *