Tammikuun top5

Tässä sitä taas mennään. Voisitteko kiltit kertoa miten voi olla mahdollista, että on jo tammikuun viimeinen päivä? Vuoden ensimmäinen kuukausi alkaa olla pulkassa. Muistatteko kun nuorempana kuukaudet tuntuivat matelevan hitaasti eteenpäin varsinkin silloin kun odotti jotain kivaa? No nyt ei ehdi edes aivastaa, kun on taas hypätty viikko eteenpäin. Onneksi mennään valoa kohti ja ensi kuussakin on luvassa yhtä sun toista kivaa tekemistä. Mutta sitä ennen on aika kerrata tuttuun tapaan kuukauden kohokohdat. Nämä asiat pääsivät kiitollisuuspäiväkirjaan.

1. Vuoristorataa

Tammikuussa ollaan menty tunnetasolla laidasta laitaan. Lähdin uuteen vuoteeseen varovaisen toiveikkaasti. Vuoden 2021 loppu näytti niin synkältä parisuhdekuvion kuin työrintaman osalta. Tammikuuta ehti kulua 10 päivää kun lomautusuutiset vetivät taas hetkeksi mielialan maahan. Päätinkin keskittyä niihin asioihin joihin voin vaikuttaa ja arvatkaapa mitä? Se kannatti.

2. Parisuhteen pyörteissä

Minun ja poikaystäväni tapaamisesta ehti tammikuussa kulua 5 vuotta. Ja vaikka emme juhlineetkaan vuosipäivää Pariisissa, niin tuota viikonloppua ajatellessa tunnen hymyn kasvoillani. Jos muuten haluat lukea miltä tuntuu asua yksiössä toisen henkilön kanssa pandemian keskellä niin suuntaapa tänne. Voi teitä onnekkaita, joilla on tilaa temmeltää ja piiloutua erilliseen huoneeseen. Olen kade.

3. Painonpudotusta ja uusia herkkureseptejä

Havahduin tammikuussa myös siihen, että olen kerännyt pienen kylän verran hätävaraa kylkiini. Toiminnan naisena päätin aloittaa välittömästi kiinteytyskuurin tammikuussa. Kuinka kliseistä, I know. Vanhana herkkusuuna löysin myös uusia herkkuja, joilla hemmotella itseäni treeniviikon päätteeksi. Tonnikala-kurkkusushit onnistuu myös poropeukalolta ja lämpimät herkkuleivät sopivat lumisen talvimyrskyn painikkeeksi. Testaa ihmeessä ja kerro mitä tykkäsit?

4. Vanhoja ystäviä ja uusia tuttavuuksia

Olen katsonut aivan älyttömän paljon sarjoja tammikuussa. Kirjoitin mm. mielipisteeni kovasti kritisoidusta Sinkkiksen jatko-osasta täällä. Tänään alkaa muuten DocPoint. Ihan parasta. Nämä dokkarit on ainakin mun katselulistalla.

5. Irti kotisohvalta

Olen ehkä eniten ylpeä siitä, että kahden pandemiavuoden jälkeen olen vihdoinkin irtautunut tutulta kotisohvalta. Testasin mm. avantouintia, joka oli järjettömän upea kokemus. Ollaan käyty poikaystävän kanssa treffeillä mm. Lux Helsingissä, luistelemassa, salin ja hotellibrekun yhdistelmässä hotelli Havenissä sekä shoppailemassa ja ravintolassa syömässä. Kaikki asioita, joita pidin pari vuotta sitten itsestäänselvyytenä, mutta en enää. Olen myös käynyt tapaamassa rakkaan ystäväni uutta rescue-koiraa sekä istunut toisen ystäväni kanssa lounasdeitseillä. Siis mitä ihmettä. Kuulostaa ihan vuodelta 2019. Tätä lisää.

Miten sun kuukausi on sujunut? Mitkä olivat kuukauden posit ja pommit?

Tätä kirjoittaessa soi: Nelli Matula – Limbo

hyvinvointi oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *