Throwback Vappuun!

Miten olette toipuneet vapusta? Löytyykö muita hyvin rauhallisen vapun viettäneitä? Tiistain odotettu juhlahumu kavereiden kotibileissä vaihtuikin koti-iltaan, kun aamulla tehty pikku operaatio johti vihlontaan ja lämmönnousuun. Onneksi oli karkkikauppa Sweetheartin herkkupussi lohtuna. En valita. Ja uusi Odd Mollyn mekko saa nyt odottaa seuraavaa sopivaa tilaisuutta esiinmarssiin. Lupaan esitellä sen heti kun ilmat sallivat. Kesä tule jo!

Onneksi pääsin sitten vappupäivänä hulinoihin mukaan. Käytiin aluksi kahdestaan piknikillä poikaystäväni kanssa. Onneksi olin tilannut etukäteen Pupun piknik-kassin. Helpotti elämää huomattavasti, kun oli kaikki herkut valmiina. Sen verran raikas ja herkullinen oli kassin sisältö, ettei tullut edes ähkyä. Jatkoon! Olen aikaisemmin testannut vastaavaa palvelua SIS.Deliltä ja sekin vappupiknik oli menestys. Ehkä tästä tulee oma pikku perinne.

Piknikin jälkeen poikaystäväni vei lapsensa Kaivariin ja itse suuntasin kavereiden kanssa nauttimaan auringosta Allas Sea Poolin kattoterdelle. Oli muuten aikas täydellistä. Illalla ehdittiin vetää ne kuuluisat ruokakoomat äidin lihapatojen äärellä, kun söimme yhdessä vappuillallisen. Hassu fiilis, kun tuntuu että vappu meni taas todella nopeasti ohi, mutta toisaalta ehdin tehdä vaikka ja mitä. Ja hei mikä parasta – ollaan jo viikonlopun puolella!

Tätä kirjoittaessa soi: Fergie Ft. Q-Tip & GoonRock – A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)

kulttuuri tapahtumat-ja-juhlat sisustus ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *