Tyylimuutos

Taitava kampaaja on ensinnäkin taitelija isolla T:llä, mutta myöskin arvokas helmi, josta kannattaa pitää kiinni. Olen ollut onnekas, sillä työni puolesta olen päässyt monen huipputekijän tuoliin ja lopputulos on aina ollut enemmän kuin osasin odottaakaan. Minulla on toki oma luottokampaajani, jonka luona käyn monta kertaa vuodessa. Hänen taiteilujaan olen esitellyt aikaisemminkin tässä blogissa. mutta tällä kertaa astuin sisään eri salonkiin.

Kuva: Andrea Donato 

Viime postauksen lukeneet ehkä jo aistivat, että jotain isoa on tässä päässä meneillään. Koska elämänmuutoksia ei voi nopeuttaa, päätin tarttua helpoimpaan korteen ensiksi eli pieneen tyylipäivitykseen. Janoan jotain uutta, mutta haikailen samalla menneisyyteen. Siihen aikaan, kun lookkini muuttuivat kerran kuussa ja kipitin muina kameleontteina pitkin Helsingin katuja. Sitä jotakin uutta lähdin hakemaan Dynastiasta, mutta annoin hiukseni tutun ja turvallisin Taavi Vuokkovaaran käsittelyyn. Minun ja Taavin polut ovat risteilleet vuosien saatossa erilaisten esiintymisten merkeissä, joten kuka muu muka ymmärtäisi tätä levotonta ja nuoruuttaan haikailevaa mieltä paremmin.

Minun auringossa kärähtänyt ja korppuuntunut tukka lyheni roimasti ja hyvä niin. Sävy muuttui supervaaleasta (lue: keltaisesta) enemmän beigen suuntaan ja koko komeuteen lisättiin myös otsatukka. Vaikka olenkin vitsaillut aina että otsis on köyhän naisen botox, niin täytyy tunnustaa että olen erityisen mieltynyt tähän pitkään otsismalliin. Taavi muotoili hiukseni laineille, jota harvemmin itse laitan ja taas nähdään, että hiuksista saa aina enemmän irti toisen silmin. Kuvassa olen taistellut kotiin läpi sateen ja tuulen ja malli näyttää siltä todella upealta. Ennen ja jälkeen muutokset näet TikTokistani .

Muistan lukeneeni joskus artikkelin, kuinka suomalaisten naisten hiukset lyhenevät sitä mukaa, kun ikää tulee lisää. Tässä päässä näyttää menevän toisinpäin. Tukka senkun pitenee. Monet ovat myöskin sanoneet, että naiset muuttavat usein hiustyyliään eron jälkeen kuvastaakseen uuden ajan alkua. Edelleen ollaan parisuhteessa, joten minun tapauksessa kyse taitaa olla siitä että muutoksella luovutaan vanhasta minästä ja annetaan tilaa uudelle, paremmalle minälle. Nyt kun hiukset on mintissä, voikin rauhassa keskittyä muihin osa-alueisiin.

Minkälaisia hiusmuutoksia sinä olet tehnyt?  Liittyvätkö ne tiettyihin elämäntilanteisiin vai kaipaatko vain jotakin uutta?

Tätä kirjoittaessa soi: Todrick Hall – Nails, Hair, Hips, Heels

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *