Vipinää joulunodotukseen romanttisella joulukalenterilla!

On jälleen se aika vuodesta. Osa näkee jo punaista (eikä muuten sitä kuuluisaa joulunpunaista!), kun toiset ovat virittäneet ensimmäiset kausivalot pramille. Jokaikinen kauppakeskus säätää jo hikihatussa joulun soittolistaa repeatille. Lelukuvastot on lähetetty koteihin ja ensimmäiset hamstraavat jo uusia joulukoristeita. Ja sitten on tietysti ne kalenterit.

Kuva: Stella Tzertzeveli 

Kirjoitin viime vuonna kauden parhaasta joulukalenterista. Vanhan Porvoon Jäätelötehdas otti ja repäisi, kun julkaisi  ensimmäisenä maailmassa jäätelökalenterin kiitollisten herkkusuiden iloksi. Tämän vuoden jäätelökalenteri on jo myynnissä, joten kipin kapin oman kaupan pakastinallasta kyttämään. Mäkin saatan sortua jälleen.

Tässä taloudessa on tänäkin vuonna pyritty minimoimaan kosmetiikan ja muovikrääsän ostelua, joten kauppakassiin sujahti pariskunnille tarkoitettu romanttinen joulukalenteri. Luukkuja avataan vuorotellen ja jokaisessa luukussa on kolme vaihtoehtoa yhteiselle tekemiselle. Kalenteri muuten sopii kaikille sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Odotan innolla joulukuuta, sillä yhteinen aika on taas jälleen kerran ollut kortilla ja koko syksyn taloudellinen epävarmuus kuorrutettuna pandemiapeloilla on vaikuttanut myös parisuhteeseen. En ole ollut helpoin enkä se mukavin kumppani. Veikkaan että poikaystäväni innostuu tästä kalenterista erityisen paljon.

Onko siellä joulukalenteri jo hankittu? Jaa muillekin omat ostosvinkkisi.

Tätä kirjoittaessa soi: Perry Como & The Fontane Sisters -It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas

suhteet parisuhde ostokset suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *