Voimabiisi

Muistatteko Ally McBeal -nimisen telkkarisarjan, joka pyöri ysärin lopussa Suomenkin telkkareissa? Allyn maailman lyhyimpien hameiden lisäksi mieleen jäi teemabiisi-jakso, jossa terapeutti käski Allya etsimään omaa teemabiisiä, jota Ally voisi kuulla mielessään aina sellaisissa tilanteissa, joissa tarvitsee sisäistä piristystä ja voimaa hankalien tilanteiden klaaraamiseen. Niin kauan kun muistan, niin minullakin on ollut useampi teemabiisi erilaisten tilanteiden varalle. On soittolistat teemabiiseineen niin sydänsuruun, tyttöjen iltaan kuin sunnuntai-illan melankoliaan. Mutta aina löytyy myös se yksi biisi, joka on voimaannutavampi kuin kaikki muut biisit yhteensä. Kutsun tälläistä kappaletta omaksi voimabiisiksi.

Omani löysin Gran Kanarialta, uskokaa tai älkää. Oli vuosi 2010, josta tuntuu olevan ikuisuus, olin entisessä elämässäni keikkamatkalla ulkomailla ja vietimme showtiimin kanssa iltaa Yumbo-keskuksen Center Stage Musical Barissa. Toivottavasti nimi meni oikein. Sen verran shottihuuruisia iltoja tuolloin vedettiin. Screenillä alkoi pyörimään tuohon alle linkkaamani video ja koko baarin väki asiakkaita myöten nousi pystyyn ja aloitti yhteislaulun. Tuo biisi kaikessa korniudessaan ja kliseydessään vapisutti luita ja ytimiä myöten. Mahtipontinen kipale, joka kertaheitolla nousi suokkariksi. Tähän päivään asti, kun tarvitsen boostia liikuntasuoritukseen, työhaastatteluun tai vaikka treffeille, niin pistän biisin loopilla pyörimään, kunnes olen valmis kohtaamaan sen hetkiset haasteet.

Yksinkertaista, mutta toimii joka kerta. Mikä on sun voimabiisi ja mikä on tarina biisin takana? Onko biisi pysynyt samana vai vaihtuuko se säännöllisesti? Piristä mun iltaa ja kerro sun suokkaribiisit kommenttikentässä.

Tätä kirjoittaessa soi tietenkin: Alison Jiear – I Just Wanna Fuckin’ Dance

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *