Kroatian matka

Bakom Banana

Yli puolitoista viikkoa sitten tultiin matkalta Krotiasta, Brelasta. Loman alussa ärräpäät vähän lentelivät, kun ei osattu oikein ottaa irti pakettimatkan hyötyjä tai ainakaan nauttia tietystä helppoudesta. Esimerkiksi lentokentällä etsittiin lennon varausnumeroa ja hukattiin aikaa. Lentopelkoisena vähän jo ehdin hermostua, koska haluaisin toimia rauhassa. Mutta eihän sitä numeroa tietenkään ollut, koska olisi pitänyt hakeutua suoraan matkatoimiston tiskille. Lopulta pakettimatkan valitseminen puolihoidolla oli loman rentotumiseen ja levonkin kannalta hyvä juttu. Melkein joka ilta illallisen jälkeen otettiin vain hetki rennosti ja sitten mentiinkin jo nukkumaan. Helppoa ja rentouttavaakin, kun lomamoodin sai kunnolla päälle ja tähän rytmiin tottui. 

Paikkana Brela on pieni, kaunis, tunnelmallinen ja idyllinen. Pienuuden takia siellä ei hirveästi ole tekemistä aktiivilomailijalle, mutta me osattiin nauttia myös siitä. Useimpina päivinä aamupalapöydästä kömmittiinkin suoraan hotellin edustalla olevalle rannalle lukemaan, juttelemaan ja välillä torkkumaan. Nautittiin idyllisistä maisemista, auringosta ja käveltiin paljon rannan läheisyydessä. Jos muutamana päivänä kuitenkin haluaa tehdä jotain, niin Brelan läheltä löytyy paikkoja, joihin voi tehdä päiväretkiä. Me tehtiin päiväretket Splitiin ja Krkan kansallispuistoon. 

Ihmiset puhuivat, kuinka ajankohtamme matkustaa Kroatiaan oli juuri nappi, koska turisteja on vähän, mutta kaikki on kuitenkin vielä auki ja ilmat ovat hyvät. Nautin todellakn siitä, että oli rauhallista ja ravintoloihinkin pääsi helposti. Kalat kuuluvat mun ehdottomiin lempiruokiin, ja kyllä voisin väittää tuoreiden meren elävien ja kalojen viinin kera olleen yksi tämän matkan parhaista jutuista. Auringon, seuran ja jonkin rauhallisen rennon lomafiiliksen lisäksi tietysti. Näistä kaikista asioista koostuikin se täydellinen loma.

<3:lla Bansku

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Taidettiin olla yhtä melkein yhtä aikaa Brelassa. Ihana rauhallinen paikka. Todella siistiä.

Bakom Banana

Ai, kiva. :) Noin minäkin paikkaa kuvailisin. Täydellinen paikka oikeasti rentoutua. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.