Vihdoin parisuhdeloma

Bakom Banana

Saavuttiin poikaystävän kanssa lauantaina Kroatiaan, Brelaan. Toisen käydessä töissä ja toisen opiskeltaessa on yhteisten lomien löytäminen tuntunut välillä vaikealta. Jos asuttaisiin Suomessa olisi tottakai helpompi matkustaa muualle, koska ei pitäisi huomioida matkoja Suomeen. 

Mun opinnot on myös melko intensiiviset kurssin kestäessä vain neljä viikkoa. Ihan täysin tähän rytmiin en ole vieläkään päässyt ja tuntuu, että kurssi on ohi juuri kun alkaa vähän ymmärtää asioita syvemmin. Tämä nopea tahti ei tietenkään mahdollista hirveästi poissaoloja, varsinkaan jos on pakollisia luentoja tai seminaareja.

Tänä kesänä huomasin ottavan vähän myös koville, ettei kesällä oltu päivääkään samaan aikaan lomalla poikaystävän kanssa. Sellaista se elämä tietysti välillä on ja ihan normaaliakin elämäntilanteiden ollessa erilaiset.

Silti sitä kaipaa rennompaa aikaa toisen kanssa ja lomaa välillä muuallekin kuin Suomeen. Edellisestä yhteisestä lomasta muualle kuin Suomeen kun on kulunut jo jonkin aikaa.  Matkat Suomeen tottakai ovat myös tärkeitä, koska saa viettää paljon aikaa perheen ja ystävien kanssa. 

Onneksi saimmekin aikataulut nyt sopimaan ja saatiin viikko aikaa vain toisillemme täällä Kroatiassa. Tähän asti viikko onkin kulunut ilman aikatauluja ja toistemme seurasta nauttien. Täällä on myös nautittu kesän ainoista aurinkoista ja todella lämpimistä päivistä. On myös ihanan rauhallista, koska sesonki alkaa olla lopuillaan, mutta ilmat ovat kuitenkin vielä hyvät. Ajankohtakin oli aika sopiva, koska Ruotsissa alkoi päivää ennen lähtöä puhaltaa kunnon syystuuli ja villasukatkin piti kaivaa kaapista käyttöön. 

<3:lla Bansku

Kommentoi