Vuosi 2017 - osa 1.

Bakom Banana

Ei ole tullut pysähdyttyä kunnolla miettimään vuotta 2017 ja sen tapahtumia. Tammikuun alku ja vuoden loppu on mennyt nopeasti, kun ajatus on ollut kiinni tulevassa. On ihanaa, että uusi vuosi toi mukanaan uusia juttuja ja fokus on ollut eteenpäin menemisessä. Liian helposti unohtaa mitä kaikkea vuodessa onkaan tapahtunut ja siksi vielä palaan vuoteen 2017.  Ainakin osaa paremmin ajatella mitä juttuja tältäkin vuodelta näistä asioista haluaa ja mitkä voisi taas jättää vähän vähemmälle. :)

Tammikuu 

Vuosi vaihtui hyvien ystävien kanssa Pärnussa, Virossa. Olo oli rauhallinen ja levollinen, koska joulun ja tammikuun alun olin oikeasti niin lomalla. Mikään ei ollut kesken eikä ollut mitään tehtävää, koska lopetin täysipäiväiset työt ja aloitin opinnot tammikuun puolessa välissä. Olo oli myös vähän kutkuttava, koska odotin innolla opintojen alkua. 

Tammikuussa oli yliopiston tutustumisviikko, ensimmäiset sitsit ja matkustettiin Suomeen myös poikaystävän ystävän kolmekymppisille! Ei hullumpi tammikuu :-) 

Helmikuu & Maaliskuu

Helmikuussa ja maaliskuussa elin niin perusarkea, ettei siitä ole hirveästi jäänyt muita muistikuvia. Aika nopeasti oli yliopiston tutustumisviikko ja alkupehmeys ohi, kun selvisi kuinka paljon opinnoissa on pakollisia luentoja, seminaareja ja ryhmätöitä. Yritin selviytyä koulusta ja psykologian peruskursseista. Muistan kuinka heprealta kaikki sanat ja termistö tuntuivat.  

Poimintoja helmikuun jutuista: 

Ennen opiskeluiden alkamisa ajattelin.

Ruotsinsuomalaisten päivä - ajatuksia ruotsinsuomalaisuudesta.

Huhtikuu 

Onneksi helmi- ja maaliskuun arkisen puseruksen jälkeen tuli täysin erilainen kuukausi. Huhtikuussa ensin rento pääsiäinen Suomessa ystävien ja perheen kanssa toi vaihtelua arkeen. Kuun lopussa pääsin vielä ystäväni luokse lomailemaan aurinkoiseen Fuengirolaan, ah! :-) 

 

Toukokuu

Kuu aloitettiin vappupippaloilla Tukholmassa, sitten äitini tuli kyläilemään extemporee ja viellä myöhemmin ystäväni saapuivat kylään viikonlopuksi. :) Kevät oli toukokuuhun asti ollut hiljainen vieraiden suhteen, niin oli ihanaa vastaanottaa läheisiä ihmisiä tänne pitkästä aikaa. 

Toukokuussa hain myös kesätöitä, pohdin itsetuntoani ja kuinka sopivilta opinnot tuntuvatkaan. 

Lisää näistä jutuista:

Olenko vahvistanut itsetuntoani suorittamalla?

Näistä asioista tiedän aloittaneeni oikeat opinnot

Tyttöjen viikonloppu

 

 

Kesäkuu

Kesätyöhaku päättyi onneksi hyvin ja kesäkuussa aloitin uudessa työpaikassa. Kesätyöpaikka oli ehdottomasti yksi parhaista asioista viime vuonna, unohtamatta tietenkään opintoja. :) Kesäkuussa muistoihin on jäänyt myös ystävän valmistujaisten juhlminen ja juhannus. 

Paljon mahtui uusia juttuja ensimmäiseen kuuteen kuukauteen niin opiskelupaikka kuin uusi työkin. Uuden opettelun ohella voimaa on tuonut ihanat hetket läheisten kanssa. :-) 

<3:lla Bansku

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.