Asukuvaviikko, osat 3 ja 4

Pahinta Nannaa

Meillä on ollut koko viikonlopun vieraita ja ollaan itsekin juoksenneltu ympäriinsä, joten en juurikaan ole ehtinyt koneella hengailemaan. Niinpä Asukuvaviikon päivitykset on olleet häpeällisen vähissä. Nyt kuitenkin epätoivoiset yritelmät kahdelta edelliseltä päivältä.

Perjantaina mä yksinkertaisesti unohdin kaikessa hässäkässä kuvata vaatteeni. Onneksi illalla mentiin kuitenkin paljuilemaan äitin kanssa, se jos mikä sopi hyvin perjantain tyyliksi.

Siis harmi, kun mun ihkusininen-kukallinen uikkarini ei näy tuolta veden alta. Ja erittäin harmi, että mun kuvanmuokkaustaidot/into opetella on aika nollissa tänään. Mutta hei, kippis!

Lauantaina lennettiin ympäriinsä oikeestaan aamusta asti. Lounaan jälkeen lähdettiin katsomaan mun pappaa sairaalaan Vantaalle. Enpä jaksa kuin ihmetellä, kuinka ihanan hienosti mun pikkuinen poika jaksoi taas reissussa olla. Sairaalassa kiinnostavinta taisi olla tosin parveke ja sieltä löytynyt puutarhakeinu. Sinne poika raahasi aina vuoron perään kaikkia paikalla olijoita, paitsi tietenkin sängyn pohjalla lepäillyttä isopappaa. ;) Tuolta reissulta kotiuduttua aika meni laittautumiseen iltaa varten. Menimme illalla miehen siskon tupareihin ja mulla oli suuret suunnitelmat kuvata bileasu. No, enpäs sitten ennen lähtöä ehtinyt kuvaa ottaa ja kamera jäi kotiin. Niinpä saatte nähdä vain päivälookin. Tässä asussa on uutta ja vanhaa yhdessä. Paitamekkotaimikälie on ainakin 5 vuotta vanha. Kuva vääristää hiukan väriä (ah, peililaatu), eli on oikeasti enemmän violetti. Housut taas olivat eka kertaa päällä. Mä oon viime aikoina joutunut enenevissä määrin sopeutumaan tähän pillihousumuotiin, kun kaupasta on välillä melko mahdoton löytää muun mallisia housuja. Tunikoiden kanssa se olekaan niin justiinsa, mutta voin kertoa, ettei kukaan halua nähdä, kuinka hillun päästä varpaisiin ihon myötäisissä vaatteissa. Hyh.

Paitamekko ja toppi H&M, mustat pillifarkut Gina Tricot.

Niin ja entäs sitten tämä päivä? Mikäli kukaan ei halua nähdä mun krapulapäivän toipumispäivän yöpaitalookkia, niin aion ehdottomasti pysyä kaukana kaikista kameroista. Niinpä pidän tänään välipäivän tässä pikkupojektissa ja toivun rauhassa univajeesta (kröhöm). ;)

Kommentit

Oi, söpö paitis :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kiitti! Kuuluu ihan mun kestosuosikkeihin. :D

jermia
Itärajapakolainen

Blogissa haaste siulle :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Eih, vähänkö oot ilkee! :D Nyt heti kauhee selaaminen p'äälle, et mitä kuvia postaisin. :)

jermia
Itärajapakolainen

Ahihihihi :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.