Lomalla

Pahinta Nannaa

Vielä viikko sitten ahdistelin töiden parissa. Siinä sivussa yritin nauttia kesästä, vaikka kelit ovat olleetkin mun makuun liian lämpimät. Olen mm...

 

...paistanut makkaraa ja nauttinut oluesta omalla terassilla...

...syönyt syntisen paljon jäätelöä...

...ottanut aurinkoa töiden ohessa...

...ja ihastellut kattoremontin edistymistä.

Tänä vuonna musta tuntui, ettei loma tule ikinä. Viimeinen viikko ennen lomaa tuntui loputtomalta. Tajusin myös, etten koskaan ole joutunut odottamaan lomaani näin pitkälle kesään; opiskellessa en koskaan ollut kesätöissä alkukesästä ja opintojen loputtua olen viettänyt kesäni osin työttömänä ja osin äitiyslomalla, ja parina työkesänäkin olen aloittanut loman aina viimeistään juhannuksesta. Kun siis loma viimein alkoi, olen ottanut siitä kaiken irti.

Lauantaina juhlittiin ystävän kolmekymppisiä. Sunnuntaina serkun rippijuhlia. Eilen suuntasimme koko perhe Tallinnaan. Ja tänään me ollaaan vaan oltu. Päivän parhaat aktiviteetit on ollut leffat ja karkit. Kai sitä voisi uloskin mennä, mutta toisaalta ei jaksais.

Ja mikäs pakko meidän on, lomalla.

 

Kommentit

Maria Hakkala

Ihanaa lomaa! Mullakin alkaa ihan kohta. :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kiitos, ja samoin, kun sinne asti pääset! :) Mä oon niin lomahuumassa, että menin sit tilaamaan sen Netflixinkin uusiks. Oli pakko, kun jäin jälkeen HIMYM-uusinnoista ja OITNB siellä kans kummitteli... :D (Karseita lyhennehirviöitä!)

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Kai sä nappaat kii myös kesätempo 2014 - haasteesta? Unohdin haastaa ketään erikseen, mut kiva olis jos tarttuisit tähän :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.