Ladataan...
Pahinta Nannaa

Koska viikkomme on muuten sujunut sairastelujen parissa, niin täytyy sanoa, että onneksi on kissat. Jotenkin tympeetä, että ilman niitä en saisi tälle viikolle yhtään positiivista postausta aikaan. Mutta kuten sanoin, onneksi on kissat.

Jos emäntä sairastaa, niin kissat lohduttaa.

Pikkupotilas "kalasti", niin johan Viivi saapui osingoille.

Mä täällä vaan ihan rennosti hengaan...

Itsestään liikkuva juna oli liikaa Aadan mielenrauhalle.

Kahden kerroksen väkeä.

Katsokaa, kun mä oon ihana!

Parempaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ladataan...
Pahinta Nannaa

Olin suunnitellut peseväni tänä viikonloppuna ikkunoita ja päälle päätteeksi autonkin. Polkupyöräkin kaipasi huoltoa, jotta pääsisi pienentämään nollaamaan työmatkakulut. Auringonvalon innoittamana suunnittelin jopa leikkaavani marjapuskat nyt, kun siihen kerrankin on aikaa. Lisäksi mietin, kuinka kivaa olisi vihdoin ja viimein tehdä yhdessä miehen kanssa jotain, siis ihan kahdestaan. Edellisistä "treffeistä" kun alkaa olla jo säädyttömän kauan aikaa.

Noh, armas mieheni huolsi polkupyöräni, mutta enpä viitsi vinkata enää auton tai ikkunoiden suuntaan. Marjapuskat ehtii kai myöhemminkin. Treffit jää jälleen kerran pitämättä. Jokseenkin pilkallista, että tää on toinen kerta kuluvana vuonna, kun suunnitellut treffit jää pitämättä mun sairastaman vatsataudin vuoksi.

Jep, kolmatta päivää sohvan pohjalla ja pikku hiljaa (ehkä) alkaa olo helpottamaan. Tiistaina ja keskiviikkona pesin ja hinkkasin hulluna käsiäni, jotta poitsun tauti ei tarttuisi, mutta turhaan. Torstai-aamusta saakka olen ollut enemmän ja vähemmän taudin kourissa. Ottaa pahasti päähän, vaikka minkäs sairastelulle voi.

Tämän myötä myös mun kropan keväthuolto jäi hiukan vaiheeseen. Puhuin joskus aikaisemmin maaliskuun kestävästä liikuntahaasteesta ja luonnollisesti viime päivät ovat jääneet väliin. Jos tämä olisi tullut vähän aiemmin, ei olisi ollut niin väliä, mutta miksi juuri loppurutistukseen? Mä veikkaan, että vaikka olisin huomenna jo muuten kunnossa, niin tuskinpa pystyn vielä ihan samalla boostilla liikkumaan, kun tällä hetkellä pelkkä kävelykin sohvalta vessaan tuntuu juoksulenkiltä. Harmittaa sikana, kun kerrankin sain itseni niin hyvään vauhtiin liikkumisen suhteen. Tottakai aion jatkaa vauhtia toivuttuani, mutta meneehän siihen palautumiseen taas aikaa ja se jos mikä, harmittaa.

Ja harmittaahan mua muutenkin tuhlata aurinkoisia kevätpäiviä sairastamiseen. Mutta jos jotain positiivista, niin kammoallergiat on laskeneet aika monta pykälää sisäpäivien myötä. Lisäksi sohvalla täristessä on hyvää aikaa katsoa kaikki rästitallennukset boksilta. Jos tää tauti ei kohta lopu, joudun varmaan tilaamaan Netflixin uudelleen.

Ladataan...
Pahinta Nannaa

1. Siitepöly - Jokainen allerginen tietää, mitä tarkoitan. Jokainen, joka on allerginen joka ikiselle siitepölylle, tietää vielä paremmin. Jokainen, joka ei löydä sopivaa allergialääkettä, todellakin tietää parhaiten. Ja auta armias, kun joku kevyesti niistää vieressä ja sanoo "niin, kyllä mä tiedän". No et muuten tiedä.

2. Häikäisee - Edellisvuoden aurinkolaseissa on naarmuja, koska oli pakko taas ostaa ne halpikset ja säilyttää niitä muun kaman seassa auton keskipaneelissa koko talvi.

3. Vaatteiden väheneminen - Nyh, ihan talvi peittävine toppavaatteineen on ohi. Hoikat ihmiset varautukoot löllyvien vatsamakkaroiden kauhisteluun.

4. Kevät-/kesävaatteet - Ensin ilahdut kaikista ihanista hepeneistä, joita kaupat on pullollaan. Sitten muistat ensin sovituskopin kauhut. Jos uskaltaudut sinne asti, muistat, miksi et aiempina vuosina ole ostanut ihania keväthepeneitä.

5. Koiranpaska - No need to say more.

6. Säävaihtelut - On se nyt p**kele, kun aamulla laitat toppatakin, koska on pakkasta. Iltapäivällä kärsit lämpöhalvauksesta, kun ei pelkässä hupparissakaan tarkene. Ja jos aamulla laitatkin sen ohuemman takin, niin siinähän sitten palelet aamupäivän ajan. Ja hankit soman kevätflunssan, koska se on kiva lisä sen allergian päälle. Parempi, kun kannat vaan kiltisti mukanasi vaatetuksen kaikkeen mahdolliseen säätilaan. Muista valittaa säästä joka tilanteessa.

7. Säävaihteluista johtuvat voivottelut - Lue kohta 6. uudestaan, eikä tämä enää vaadi selittelyä.

8. Kanssaihmisten keväthehkutukset - Koska olet maailman ainoa ihminen, joka vihaa kevättä. (No okei, on teitä ehkä kymmenen.)

9. Ihanat kukkaistutukset - Tämä on se vuosi, kun luet innolla kaikkien lehtien kaikki ihanat kukkavinkit ja loihdit kotiin ja pihamaalle mahtavan kevään tunnun... Or not.

+ Huono talvi - Pidempi kevät. Sisäisesti naurat jokaiselle talvenvihaajalle, kun iskee kunnon takatalvi. Muahahahha.

Pages