Ladataan...
Pahinta Nannaa

Mun piti kirjottaa teille, kuinka ihania on tyttöjen illat (superihania) ja kuinka ihania ystäviä mulla on (sanoinkuvaamattoman ihania). Mun piti kertoa teille herkullinen kakkuresepti ja hehkuttaa vähän kolmiovoileipiä. Mun piti esitellä kirppislöytöjä ja uusia ulkoilukenkiä, joihin kerrankin panostin. Mun piti myös esitellä uusimpia valokuvia lenkkipolkujeni varrelta, hehkuttaa auringonpaistetta ja uusia höpsöjä aurinkolaseja ja manailla siinä sivussa pahenevia allergiaoireita.

Sitten mun tietokone keksi, että tehdäänpä päivitys ja hajotaan sen kunniaksi. Kiitti hei. Palataan linjoille, kun pääsen sopuun vanhan koneen kanssa ja selviän pahimmasta ärsytyksestä, koska suurin osa viime aikaisista kuvistahan oli siellä rikkoutuneessa koneessa...

Eiku saatte te sitteki mun arskat. Eiks oo ihunat? Jotain iloa tähänkin päivään. :) 

 

Ladataan...
Pahinta Nannaa

Tiättekö, kun joskus kuulee juttuja, että ihmisille soitetaan kotiin, jotta tuutko meille töihin? No, siinä sitten ite katot huuli rullalla työttömän paperit taskussa ja yrität suhtautua kyseisiin kommentteihin positiivisesti. Koskas eihän silleen nyt oikeesti koskaan kellekään käy, eikä ainakaan mulle, kele sentäs!

Paitsi että käy. Maanantaina pirisi puhelin ja tiistaina olin jo töissä. Oho. Loppukevät on taputeltu ja kesästä en nyt jaksa niin ressata. Voishan sitä vaikka vähän lomaillakin. ;) Mutta mulla on töitä, TÖITÄ! Jee!

Paistaa se päivä risukasaankin. Ja kuraiselle lenkkipolulle.

Ladataan...

Ladataan...
Pahinta Nannaa

Yhteistyössä Buzzador/Yoogaia

Sain Buzzadorilta kutsun osallistua kokeilemaan Yoogaiaa kuukaudeksi ja tartuin tarjoukseen innolla. Olen ennenkin silmäillyt kyseistä palvelua, mutta jostain syystä en ole saanut aikaiseksi kokeilla. Yoogaia on siis nettipalvelu, jossa voi osallistua livetunneille tai harjoitella tallenteiden avulla. Tuntivalikoimasta löytyy joogaa, pilatesta, syvävenyttelyä ja kahvakuulaa. Osallistuja voi myös käyttää web camia, jolloin voi saada henkilökohtaista ohjausta ohjaajalta (vaatii Chrome-selaimen). Muut osallistujat eivät kuitenkaan voi nähdä sinua, joten voit aina harjoitella omassa rauhassasi.

Kuva: yoogaia.com

No, omassa rauhassa lapsen kanssa, hekoheko. Ei vaan, olen jo kertaalleen päässyt testaamaan rentoutustuntia ja kyllähän siitä tuli rento fiilis loppuillaksi. Meillä on vaan tuo tila vähän ongelma, kun pitäisi päästä sellaiseen paikkaan, ettei lapsi rieku vieressä, mutta olisi kuitenkin tarpeeksi tilaa tehdä harjoituksia. Niinpä harjoittelu jää iltaan, kun lapsi nukkuu tai sitten miehen pitäisi olla kotosalla, jotta saan sulkeuduttua vierashuoneeseen, jossa on ainoa riittävä tila harjoitteluun. Ei meinaan ihan tuo rentoutumisen ydin pääse löytymään, kun melkein 4-vuotias tulee viereen kyselemään elämän suuria kysymyksiä, kuten mihin lumi oikein katoaa tai miksi dinosaurukset kuoli sukupuuttoon. Tänään ajattelin miehen poissaolosta huolimatta tehdä jonkun kevyen rentoutuksen illalla, ja kun mies taas palaa kotiin, niin ehkäpä pääsen testaamaan ihan kunnon tuntiakin. Joka tapauksessa oon Yoogaiasta melko innoissani, enkä malta odottaa, että pääsen kunnolla testailun makuun!

Buzzadorina saan siis kokeilla kaikkia kivoja juttuja, kuten tällä kertaa Yoogaiaa. Kerron kokemuksistani kavereilleni sekä kasvotusten, että somessa, ja yleensä saan myös jakaa ystävilleni näytteitä tuotteista. Tällä kertaa saan jakaa liikunnan iloa muillekin, nimittäin ilmaisen 14 vrk:n kokeilujakson muodossa! Rekisteröityessäsi syötä siis koodi YOOGAIATRIAL2015. Koodi on voimassa 1.4.2015 saakka. Tulkaa siis muutkin ihmeessä kokeilemaan ja kertomaan kokemuksistanne!

Ps. Näköjään myös Itärajapakolaisen jermia osallistuu kampanjaan, joten sieltäkin voi käydä lukemassa kokemuksia. :)

Pages