Ladataan...
Päiväuniaika


(kuva)

Tänään on muuttopäivä. Ei sentään meidän, vaan ystävien. Lupauduin aikaa sitten avuksi, tottakai! Sitähän varten ne ystävät on. 

Nyt silti hieman harmittaa. Olo on jotenkin hutera, eikä tänään ole toiminut oikein mikään. Herätyskello oli soimassa puoli seitsemän, vaan lopulta pääsin sängystä ylös (tyttären herättämänä) vasta kahdeksalta. Kymmeneltä oli jo lähtö kotoota. Koska piti keritä aamukahvi juomaan (johon kuluu aikaa n. 2h)? Entä suihkussa käynti? Olennaisten asioiden pakkaus, kun jäämme tyttären kanssa vanhemmilleni yöksi? Tytärkin pitäisi viedä tädilleen hoitoon. Nyt tuo nukkuu päiväunia täällä mummollansa ja minä mietin, pitääkö se käydä herättämässä vai heräisiköhän ihan itsekseen ajoissa. 

Noo stressi pois ja rennoin rantein vaan. Onhan minulla sitten loppuilta aika auttaa ystäviä muutossa. 

Ladataan...

Ladataan...
Päiväuniaika

Siinäpäs se joulu sitten oli ja meni, onneksi rauhallinen aika vielä jatkunee muutaman päivän (vaikka olis sitä arkeakin jo ikävä). 

Vietettiin joulua minun vanhempieni luona. Isimies ei ole oikein jouluihmisiä (tai ylipäätään innostu mistään juhlista tai ihmispaljouksista. No oikeasti ihmisistä ylipäätään :D), joten meille on tullut tavaksi jättää Isimies jouluiksi yksinään kavereitaan tapaamaan. 
Joulupukki kävi ja lahjoja saatiin, tytär mm. aivan älyttömän ihanan ison nallen, josta hän on itsekin tosi innoissaan ja tykkää painia ja väsähtäessään painaa päänsä nallen syliin, ja minä sain mm. toivomani  sisätossut, semmoiset lämpimät ja ihanat ja niin minun näköiset! Syötiin taas monta tuntia, pelattiin pelejä ja naurettiin. Oli ihanaa. 

Tänään on kyllä aivan pakko tehdä kävelykierros kavereiden luona ihastelemassa heidän lapsien lahjoja ja fiiliksiä. Isäni kävi Joulupukkina mm. eräälle kaverilleni ja naureskeli illalla sitten näistä lapsista, kuinka innoissaan olivat olleet. 

Se näistä jaaritteluista, ihanaa joulupäivää kaikille! :)

Ladataan...

Ladataan...
Päiväuniaika


(kuva)

Ihana idea! 

Toki juuri nuo valkoiset tasot ei omaa silmää varsinaisesti miellytä ja itse korvaisinkin ne tummalla tai jo ajan saatossa harmaantuneella lankulla. Mutta mikä ihana idea! 

Ladataan...

Pages