Ladataan...
Päiväuniaika

Johan on taas ollut semmoinen actionviikko, että oksat pois! Joka päivä on nähty ystäviä, on ulkoiltu päivittäin minimissään nelisen tuntia, tietokone otti ja sekosi, isäni korjasi sen, se otti ja sekosi uudestaan ja isäni taas korjasi sen, äitini oli käymässä, kaverit oli käymässä, eilen tultiin jo vanhemmilleni ja nähtiin lisää ystäviä. 
Tänään kanssa. Oltiin pihalla nelisen tuntia ja kun alkoi sataa, käytiin kiskomassa ihan loistavaa kanasalaattia paikallisessa raflassa, josta siirryttiin kirjastoon kaakaolle ja pelaamaan Kimbleä. Joopajoo. Illalla olisi vielä edessä shoppailureissua Omppuun siskon kanssa ja illasta kaverin luona piipahtamista, ja toisen treffaamista yhden merkeissä paikallisessa kuppilassa. 
 

Huomenna meillä oliskin edessä ystävän ja hänen muksujensa kera Lapsimessut (onkomuitamenossa?) ja iltapäivästä taas siskon näkemistä. Heidän ystävänsä menee ja maalaa heille seinään uuden kuvan, pakko mennä vilkaisemaan miten moinen spraymaalein onnistuu (edellinen seinä on ainakin tosi nätti!). Itseltänihän ei luonnistuisi! 
 

Sunnuntaina puolestaan hei Herttoniemen pihakirppis! Sinne siis kaikki shoppailemaan! Itse vien neidin minun tädille pariksi tunniksi hoitoon leikkimään tätini lapsen kanssa, kun eihän tuota parivuotiasta enää viitsi raahata mihinkään kirpparille rattaisiin istumaan (tai kuuntelemaan "Ei", "Älä", "Paikka" -käskyjä). 

Miltä teillä muilla on viikko näyttänyt? Sen tietokoneen sekoamisen ansiosta ei tosiaan paljoa ole postailemaan päässyt (saati kuvia siirtämään koneelle). 

Ladataan...

Ladataan...
Päiväuniaika

Jösses. Ruokakuva. Huh! 

En ole koskaan käsittänyt ruokakuvia, saati ihmisiä jotka viitsivät katsella ja innostua toisten sitruunakakku- tai päivälliskuvista. Nyt kuitenkin viimeisen viikon aikana olen ehtinyt kehittää itselleni jonkin pienen pakkomielteen kuvata ruokani. 
Ruoan kuvaaminen onkin itse asiassa tosi antoisaa. On erimoista väriä ja muotoa ja jessus sitä intoa, kun saa (mielestään) hyvän kuvan otettua. 
Tuskin koskaan tulen näitäkään ruokakuvia oikeasti katselemaan enää jälkeen päin, mutta niiden ottaminen saa minut hyvälle tuulelle. 

Onko teillä jotain aiheita, joiden kuvaamista ette käsitä? Entä sellaisia, joista olette oppineet pitämään? 

Ladataan...

Ladataan...
Päiväuniaika


(kuva)

Arvatkaa, mitä nyt haluan? 

No oliivipuun! Ja sitruunapuun! Ja perunoita parvekkeelle kasvamaan! Ja ihania yrttejä jajajaja!


(kuva)

Meillä on jotenkin mennyt tässä viime viikonlopun jälkeen päivät ihan ohi. Hurjasti on muka ollut kaikkea, eikä sitten kuitenkaan niin vaan mitään ihmeellistä ole tapahtunut. Muistikorteille ei ole tallentunut kuin muutama hassu kuva (ja Kevätmessu -päivältä monta muutakin. Eivät ole kovin julkaisukelpoisia haha). 

Viime lauantaina tosiaan oli ne Kevätmessut, joilla kävimme ystäväpariskunnan kanssa. Messut itsessään olivat aikalailla yhtä tyhjän kanssa (siis täh, sisustusosastolla näkyi lähinnä vaatteita, hiustuotteita ja meikkejä?), mutta itse päivä ja ilta olivat ihania. 
Messuilta jatkettiin susihuonon pitserian kautta Helsinkiin laulaa karaokea ja sieltä puolen yön jälkeen Kirkkonummelle paikalliseen tanssimaan loppuillaksi. Oli ihanaa. Siis i-h-a-n-a-a! 

Isimies tulikin sitten maanantaina meille puuhastelemaan ja tässä nämä päivät on sitten mennyt ihan ohi vain oleskellessa ja ulkoillessa. Vähän on kaupoilla käyty ja oltu hieman lisää. 

Huomenna pitäisi taas lähteä juhlimaan kun ystäville saapuu kaukaa tuttuja ja heitä pääsee pitkästä aikaa näkemään. Huh vaan. Tytär puolestaan pääsee mummonsa kanssa Hoplopiin, jossa ainakin viimeksi viihtyi ihan tosi loistavasti. 

Jepjep siinäpä niitä kuulumisia. Minä aijon nyt jatkaa unelmointia Italiasta ja omasta oliivipuusta. Tulisipa taas aurinko. Hei! 

Ladataan...

Pages