Ladataan...
Päiväuniaika

Kyllä vain, myös me oltiin sielä - The Tall Ships Races Helsinki 2013

Käytiin peräti pariin kertaan. 
Eka kerralla ihmeteltiin jotain bändiä (joka jäi minulle ainakin arvoitukseksi), katseltiin veneitä ja ihmisiä, minä join liikaa kahvia ja tyttö söi vohvelia. Päiväuniaika oli ja meni ja kun lopulta menimme katsomaan nukketeatteria Koffin puistoon, ei tytärtä jaksanut enää kiinnostaa muu kuin väsymyksensä kiukuttelu. 
Toisella kerralla sitten mentiin minun vanhempieni kanssa veneiden lähtöpäivänä. Ihmisiä oli ihan järjetön määrä, joten päädyimme vain syömään jäätelöt ja ihmettelemään hetken. 

Mutta hei ihanaa että on kaikkea tekemistä ja tapahtumaa, huippua! 

Ladataan...

Ladataan...
Päiväuniaika

 

Serkku meni naimisiin viime sunnuntaina. Tai siis tahdon oli sanottu jo aiemmin, mutta juhlaa vietettiin sunnuntaina. Rikhardinkadun kirjastossa. Jo upea kirjasto oli koristeltu kyllä tosi kauniiksi. 

Meidän tytöllä jäi päiväunet välistä koko päivältä, ja hän kävikin hieman ylikierroksilla. Juoksi paikasta toiseen ja pyöri lähes hysteerisenä, mutta ei kiukutellut suurempia. Hieman otti päähän, ettei hän päässyt tanssimaan kun aikuiset tanssi (oikeasti hieman hirvitti päästää tuollaista nappulaa mihinkään siinä korkoekorkoisten kenkien viidakossa), mutta muuten hän ei vaivaantunut oikein edes korottamaan ääntään. 

Ruoat oli ihan sairaan hyviä ja omaan makuuni ihanan simppeleitä. Tällaisena ihan taviksena vaan minä en aina jaksa ymmärtää kovin erikoisen ruoan päälle, joten mitä yksinkertaisempaa, sen parempaa. Äyriäisille pitää hurrata ihan erikseen! 

Kotimatkakin meni vielä tosi kivasti, tytär nukahti matkalle autoon, heräsi kun kannoin sänkyyn ja riisuin ja voi miten onnellisena hän painoi päänsä tyynyyn pitkän päivän jäljiltä. 

Onnea serkulle ja miehelle, juhla oli ihana! 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Päiväuniaika

Niin kuin jo monesta muusta blogista on saattanut lukea, myös me oltiin Seurasaaressa treffaamassa muita bloggaajia. Odottelin pitkään, josko olisin saanut kuvia muilta (Ammalle kiitos, muut hei herätys!), omaan kameraan (niin tai siis puhelimeen) kun ei tarttunut kuvia kuin lähinnä omasta lapsesta. No, ehkä myöhemmin sitten. 

Päivä oli oikein mukava, joskin minusta kovin kylmä (olla aloillaan). Oltiin tytön kanssa jo tunnin etuajassa Seurasaaressa juoksentelemassa ja siinä luonnollisesti tuli kuuma, mutta heti kun istuttiin aloillemme, iski kylmyys ja oli ihan haettava takki päälle (keskellä kesää, oikeesti hei!). 

Paikalle saapuivat Why you little!!:n Amma, Kahden rillit huurussa -blogin Sillypäänts, Ilman sinua olen lyijyä -phocahispida, Isyyspakkauksen Tommi ja Tassuja ja Töppösiä -blogin Iksu
Osan kanssahan oltiin tavattu jo aijemminkin, mutta helppo oli tulla toimeen onneksi kaikkien kanssa. Itse ainakin jännitän uusia ihmisiä nykyään ihan tolkuttomasti, onneksi on lapsi, johon voi sitten turvautua jos tuntuu vaikealta tai yksinäiseltä, haha. Tällä kertaa ei tarvinnut turvautua. 

Otetaanhan hei joku kerta uudestaan! 

Ladataan...

Pages