Ladataan...

Mielestäni joku hyvä taso on saavutettu, kun puhelimen soidessa ja vilkuttaessa Simo Suomi24 soittaa niin eka tunne on kauhu siitä, että ei muista kuka se näistä kaikista deittityypeistä on, ja seuraavaksi ahdistus siitä, ettei halua vastata.

Loppusilaus syntyy siitä häpeästä, kun lähettää soittajalle viestin, jossa valehtelee olevansa leffassa samalla kun makaa sohvalla tekstaamassa muille pojille.

Ladataan...

Ennen pidin Tinderin etäisyysosoitinta hyvänä kontrollin välineenä. Perinteinen Oon kotona - mutta kenen kotona? -keskustelu oli helppo käydä treffikumppanin alibin ollessa roihussa.

No. Nyt mä oon se, joka puhuu muunneltua totuutta menoistaan, koska en jostain syystä oo halunnut tavata ihmisiä, mutta vastaavasti eilen kirjoittanut koko internetin täyteen yksinäisyysjuttuja.

Vittu, mikä kävelevä paradoksi mä olen.

 

Ladataan...

Mulla oli eilen SKAM-deitit. Kaksi tuntia suutelua itselleni täydellisen sopivan kokoisen tyypin kanssa. Tiedätkö, kun pääset toisen lähelle noin vaan? Hänen hyvätuoksuinen kaula oli mun huulten kohdalla. Hänen pitkät kädet kietoivat mut paketiksi.

Mä en oo koskaan kokenut tuommoista elokuvasuutelua. Matkustin siis loputtoman kiihottuneena kotiin lähijunalla. 

Tikkurilasta.

Ladataan...

Kävin eilen treffeillä, ja seuralaiseni sanoi hänen aikataulunsa olevan aika tukossa lähiviikkoina. Sopisiko, että nähtäisiin seuraavan kerran joskus kolmen viikon päästä, hän sanoi. Päässäni lähti heti hyvä raita käyntiin:

"Siis elokuussa? Kolmen viikon päästä? Voi pojat, kai sä tajuat mitä kolmessa viikossa ehtii tapahtua? Ootko sä nyt ihan varma, muthan ehditään varastaa vaimoksi sillä välin? Huuhhuuh, mitä siinä ajassa ehtiikään tapahtua! No, oma vika, jos sulla on jotain noin tärkeää."

Huomaa, että olin syönyt aamiaiseksi aimo annoksen deittirealiteettia. Ihan varmasti oon suhteessa kolmen viikon päästä.

Varo vaan, saatana. 

Ladataan...

Niin vielä siitä draamasta ja sen hallinnasta. Siihen nähden, että:

- mulla oli eilen treffit (se lähetti illalla mulle jonkun runon, mutta toisaalta istuin osan treffeistä vahingossa rinnat paljaana), 
- mua pyydettiin lihailoittelutalkoisiin, 
- mua pyydettiin halailemaan sohvalle ja syömään mansikoita,
- mut haluttiin tavata kahvittelun merkeissä

... neljän eri tyypin toimesta, niin silti mmmmää oooooonn niiiiiinnn yxiiinnnn.

En vedä nyt mitään pitkää päätyyn, vaan lähden illalla mansikkatreffeille. 

Ladataan...

Jos mun deittailua pitäisi kuvailla jotenkin, niin tämä voisi olla aika sopiva kuvaus:

Menen leffaan toiveikkaana katsomaan romanttista komediaa, mutta ulos salista tulee henkilö, joka on juuri kuvannut elokuvan hämärissä netissä paljon kommentoidun pornofilmin "Blair bitch project". Vieläkään ei tiedetä mitä elokuvan toiselle päätähdelle kävi, joten häntä ei tavoitettu kommentteja varten. 

Ladataan...

Mulla on viime viikkoina tullut semmoinen tunne, että purskahdanko itkuun, kun itsekseen oleminen on tuntunut siinä hetkessä jotenkin pelottavan loputtomalta. Jonkin verran draaman tajua on siunaantunut itsellekin, joten kun kivalta tuntunut Tinder-match ei ole vastannut viestiin muutamassa tunnissa, alkaa kyynel kertyä silmäluomen taakse. Tässäkö tämä nyt oli?

Oon nyt oppinut, että se märinä voi olla ennenaikaista, koska sainkin yhdeltä kuvan peniksestä, vaikka luulin ettei se halua olla muhun enää yhteydessä. Vaikea arvioida kuinka monta penistä on mennyt sivu suun nopean unmatchaamisen takia.

Ei oo mikään turha sanonta se "Kyllä hyvää kannattaa odottaa."

Ladataan...

Mulla ei oo käynyt mielessäkään, että lakanoissa sporttaaminen eri tyyppien kanssa söisi jotenkin mun uskottavuutta tai olisi muutenkaan häpeällistä. Siis vaikka olisin lempinyt enemmän ihmisiä kuin mun sukuhaaran muut edustajat yhteensä. Mulle lemmentouhut on vähän niin kuin Pokémonien keräily, eli kiinnostaa.

Sitten on tietenkin niitä deittejä joiden kohdalla tulee mietittyä, että mitä maailmassa pitäisi tapahtua, jotta me ikinä päätyisimme lemmenpuuhiin. Ja siinä vasta onkin mietittävää. Miten onkaan joskus aivan itsestään selvää, että toiminta johtaa seksilaaksoon? Kun taas joidenkin kohdalla helvetin tulesta pitäisi muodostua maailman isoin laavalamppu Ikea-nimellä Varmt ennen kuin edes suostuisi ajattelemaan toisen riisuvan sukkia jaloistaan.

Maailma tarjoaa niin paljon ongelmia meille!

Pages