Ladataan...

Hyvä, että olin kirjannut tuommoisen maailmanloppua enteilevän postauksen eilen illalla. 

Päätin juuri neljän ja puolen tunnin konferenssipuhelun tämän henkilön kanssa, joka oli vahingossa nukahtanut töiden jälkeen sohvalle. 

Monikohan sota olisi estetty ihan pikkuisella mieltä tasaavalla hengitysharjoituksella?

Ladataan...

Ladataan...

Oon tässä vähän fiilistellyt sitä tämän illan deittityyppiä, jolla on se cuuma ääni. Se teki työskentelystäkin välillä vähän vaikeaa eilen, kun olin aika vakuuttunut siitä, että klitorikseni räjähtää minä hetkenä hyvänsä.

Näinä aikoina huoli ei niinkään syntynyt siitä, että olisi epäsopivaa ajatella näitä asioita vaan siitä, tulkitaankohan tämä räjähdys mahdollisesti itsemurhapommitukseksi, vai tajuavatko mun vaan katsoneen cuuman pojan kuvia?

Ladataan...

Oon viestinyt yhden tosi kivalta vaikuttavan tyypin kanssa kirjoittamalla. Meillä on sovittuna hänen kanssaan huomiselle treffit. Eilen tämä vietiin seuraavalle tasolle, kun mä soitin hänelle. Se, mihin en ollut osannut varautua oli hänen äänensä. Se oli niin hiton seksikäs.

Tiedätkö miltä tuntuu puhua jonkun kanssa kolme tuntia, ja koko ajan ajatella näin: ÄLÄ kiihotu hänen äänestään. Älä KIIHOTU hänen äänestään. Älä kiihotu HÄNEN äänestään. Älä kiihotu hänen ÄÄNESTÄÄN. Ehdin olla huolissani puhelinkeskustelun laadusta. Miten selkeitä ne huokailut olivat, saati äänekkäät nielaisut? Ilmeisen. Kyllähän niiden kanssa nyt ehkä puhelimessa pärjää, mutta entä kasvokkain?

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Ladataan...

 

Olen tällainen vaalea mies Espoosta. Pidän ulkoilusta, mökkeilystä, matkailusta, suuseksistä ja elokuvista. Hakusessa suuseksistä nauttiva nainen. Kiinnostaisko?

Mä luulen, että näin luodaan konservatiiveja. Kun altistuu riittävän pitkään seksipuheille, alkaa tehdä mieli napittaa puseron ylänappi kiinni ja tiukentaa nutturaa.

Tänään ei kyllä ole jotenkin hyvä päivä.

Pages