Ladataan...

Oon kertonut deittipalvelun ihmisille siitä kohtelusta mitä oon joutunut kokemaan eräiden ihmisten toimesta. Siis seksinostoyrityksiä, kähmintää, peniskuvia, vittuilua ja mitä nää seksuaalisen kaltoinkohtelun teemat nyt on. Kyllä sä tiedät.

Se mikä yllättää, on tapa, kuinka siihen reagoidaan. Mun kokemuksen mukaan kokemuksilleni naureskellaan ja pidetään hivenen hauskana. "Hehe, joo, no oon kuullut, että tuommoista on" tai "Aha. Ilmeisesti tää on ollut sulle jotenkin iso juttu?" taaaiii "Ehkä sä oot heidän mielestä vaan kiihottava?" tai ehkä "Haha! Aikamoista!" 

Olen lakannut pitämästä seksuaalista kaltoinkohtelua hauskana jo aikoja sitten, joten voin kertoa ettei multa ole jaossa ilmaista ymmärrystä empatiakyvyttömyydelle.

Vinkki: Jos joku kertoo kaltoinkohtelusta ja ikävistä kokemuksista sano: "Kiitos, kun kerroit. Onpa ikävä kuulla, että olet joutunut kokemaan tuollaista. Sä et ole tehnyt mitään väärää tilanteessa, vaan vastuu on aina tekijällä. Miten sä pärjäät?"

Voisin väittää, että jos piparin päälle yrittää, niin empatiakyvyllä irtoaa helpommin.

Ladataan...

Kuinka paljon te olette itse äänessä, kun juttelette tyypien kanssa netissä tai kun ootte treffeillä? Mua vaivaa se, että tiettyjen tyyppien kanssa homma toimii niin kauan, kun jutellaan hänestä. Jos yrittää jotain "sun vuoro kysyä multa jotain", niin saa niitä "mitä-nastya-tykkäät-tehdä-kun-oot-yksinäs-ja-kiimainen"-viestejä.

Kauhean epäkiihottavaa

Ladataan...

Maailma on niin erilainen meille, jotka tuhoamme sisintämme deittipalstoilla. Näytin yllä olevaa markkinointilauseketta ystävälleni, joka ilahtui siitä, että palstalta löytyi valemediaa äänekkäästi vastustava henkilö.

Sydämeni särkyi kertoessani BBC:n viittaavan Big Black Cockiin, eikä brittiläiseen lähetystoimintayhtiöön.

Voimia meille kaikille <3

Pages