Ladataan...

Kuulen välillä suhteessa olevilta ystäviltä, että olisi ihanaa kokea vielä sinkkuelämää. Ja kyllä sitä voi ihminen kaivata. Tässä ote: 

TONTOM: Juttelin viime perjantaina yhden lahtelaisen kanssa ja kaikki vaikutti lupaavalta. Seuraavana päivänä hänen profiilikuvansa oli poistunut. Kyselin minne hän oli kadonnut, johon hän vastasi parin päivän päästä, että hän halusi vaan keskittyä muhun ja siksi poisti kuvansa. Olin näin, iiiiiii, kuin ihanaa! Koska hänen profiilikuvansa näytti jotenkin työkuvalta, tein psykopaattimuijana käänteisen kuvahaun. Tomiksi esittäytynyt mies näytti työpaikkansa perusteella kuitenkin olevan nimeltään Toni. Tarkempi Facebook-haku osoitti sen, että Toni olisi Tytin kanssa naimisissa, eikä asukaan Lahdessa. 

MAKE: panettaa kyl aikas usein ...joka päivä..), niin on ihana tunne....soolo sexiä ..),  heh joo...tulee kyl masturboituu tosi paljon..), toi aurinkokin tekee että panettaa..., aaa okey...mä aion vielä runkata ennen nukkuaanmenoo..), krapulas panettaa aina, mulla kyllä jo seisoo ihan kivasti. 

LOVER: Saako sinulle antaa suuseksiä? xxxx@gmail.com

 

 
OLEN VALMIS KUOLEMAAN. KIITOSJESSYS.

Ladataan...

En haluaisi sanoa, että mun tarvitsisi vaihtaa mainostoimistoa, mutta kyllä tämä nyt jonkinlaista päivitystä vaatii, jos sanomani osuu 1/8:aan halutusta (30-48 v.). Hyvä tietää, että oon toivottu sekä puuma- että koulutyttösarjassa. Miten se mun eksä sen muotoilikaan?

Kriteerien alentaminen helpottaa suhteen löytämistä.

Ladataan...

Temppareissa nousi kohu siitä, kun Elias oli söpöysnäkökulmasta käsin valmis laittamaan alastoman lapsen rosmariinilla höystetyn salaatin kera uuniin. Mä tavallaan ymmärrän, vaikkakin ehkä vähän eri syistä. Oon nimittäin jutellut yhden päivän ajan hauskan oloisen tyypin kanssa, joka asuu Keski-Suomessa ja hänellä on lapsia.

Oonkin sitten viettänyt vapun töissä miettimässä sitä, että milloin on sopivaa pyytää häntä muuttamaan Helsinkiin ja unohtamaan lapsensa?

Ensi viikolla?