Aulangolla

Tykkäätkö luonnosta? Oletko kylpyläihminen? Arvostatko helppoutta lomallasi?

Kyllä. En. Kyllä. Ovat mun vastaukset noihin kysymyksiin. Tai en tiedä, ehkä tähän kylpylä-kysymykseenkin voisin nykyään vastata kyllä. Olen nimittäin viimeisen vuoden aikana oppinut tykkäämään kylpylöistä. Aikaisemmin en edes kestänyt ajatusta kylpytakki päällä hiihtämisestä hotellin käytävillä, mutta nyt sekin on koettu. Kylpylähotellihan on todella varma valinta lasten kanssa. Kun lapsilla on kivaa, aikuiset viihtyvät myös. Itse en lähtisi kylpylään millekään parisuhdelomalle, mutta lasten kanssa se on kyllä hyvä valinta.

Olimme viikonloppuna ystäväperheen kanssa yhden yön Aulangolla, jossa olemme olleet muutaman kerran aikaisemminkin. Tämän perheen kanssa reissaaminen on tullut tutuksi ja on todella kiva vaihtoehto kaikille.Lapsemme ovat samanikäisiä, joten seuraa riittää ja vanhemmillakin on hauskaa keskenään.  Kymmenen hengen seurueemme kyllä herättää katseita, emme ehkä ole siitä hiljaisimmasta päästä…

Olimme siis Aulangon Scandicissa. Hotelli ei ole kovin erikoinen, mutta palvelu on hyvää ja kylpylä rauhallinen ja puhdas. Mutta se luonto! Aivan mielettömän kaunis metsä, jossa on mukava tehdä pieniä päiväretkiä. Me kävelimme viiden kilometrin lenkin, joka sujui pienten alkuhankaluuksien jälkeen kaikilta lapsilta todella hyvin.

Kiipesimme myös Näkötorniin, josta avautui upeat maisemat!

Uimisen lisäksi hotellin pihalla voi pelata minigolfia ja kiipeillä seikkailupuistossa. Siihen oli tarkoitus mennä (oli vielä maksuton alle 6-vuotiailta), mutta tällä kertaa emme kerenneet.

Kylpylä ei ole mitenkään kovin suuri, mutta siellä  kaikki tarpeellinen. Ja kompaktikoko myös helpottaa lasten kanssa olemista, etenkin jos matkassa on uimataidottomia. Meidän 5-vuotias poika oli uimataidoton vielä sunnuntaina, mutta maanantaiaamuna hänkin oppi uimaan! Ihan mahtavaa!

Hän  myös testasi, saako siitä puunhalaamisesta todella energiaa.

Vastaus ei varsinaisesti selvinnyt. Mutta jos energiaa riittää aamuseitsemästä iltayhdeksään, se ehkä riittänee 😀

Mua kyllä metsässä hengailu rauhottaa. Juuri tässä mietiskelin, että vähän on vuodet muuttaneet kun ennen odotti pääsevänsä kaupunkilomille ja nyt parasta on päästä luontoon 😀

Mutta summa summarum, voin todella lämpimästi suositella Aulankoa!

perhe ystavat-ja-perhe matkat oma-elama
Kommentit (2)
  1. Tuli nostalginen olo noista kuvista 🙂 kun olin pikku tyttö meillä oli tapana käydä tuolla. Kiitos 🙂

    1. Ihanaa, kiitos kommentista!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *