Erilaiset vaput

Onhan se aika hauskaa miettiä, miten erilailla on aikaisemmin vappua viettänyt.

Ennen nykyistä elämääni, eli aikaa ennen perhettä, vappuun valmistauduttiin tavalla tai toisella useampi päivä. Kerättiin hyvä porukka kasaan ja lähdettiin mahdollisimman aikaisin aattona juhlimaan. Ja sitähän sitten juhlittiin. Baarien sulkeutumisen jälkeen könyttiin kotiin ja aamulla taas sama homma uusiksi. Oli ilma mikä tahansa, matka vei Ullanlinnanmäelle tuhansien muiden juhlijoiden joukkoon. Ja siellä sitten oltiin iltaan asti. Seuraavana päivänä oli tietysti koulua tai töitä, joten kotiutuminen oli pakollista melko aikaisin.

Ja nyt 12 vuotta myöhemmin vappuun liittyy lähinnä hyvä ruoka ja rento oleminen. Pois on jäänyt kaikki turha stressi ja laittautuminen. Pääasia on vaan, että kaikilla on kivaa. Tänäkin vappuna grillailimme kavereiden kanssa molempina päivinä ja sehän on just parasta.

Tavallaan olisi ollut kiva tänään vähän laittautua ja mennä kävelemään kaupungille, mutta tiedän etteivät lapset siitä niin jaksa innostua. Sen sijaan istuin meikittä kavereiden terassilla skumppalasi kädessä ja nautin olostani. Elämä on aika hyvää.

Nämä kuvat ovat muutaman vuoden takaa, kun jäi tänä vuonna vappukuvat kokonaan ottamatta. Lasit ovat muuten kirppislöytö. Heti ne nähtyäni tuli edesmennyt mummini mieleen, niin ostin samantien pois muutamalla eurolla.

Olipas kyllä pitkän tuntuinen yhden päivän arkivapaa. Siis hyvällä tavalla pitkän tuntuinen.

Huomenna hyvällä mielin duuniin ja parin päivän päästä taas vapaat. Oikein jees.

perhe oma-elama ystavat-ja-perhe kirppisloydot
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *