Farkkujen superhelppo tuunaus

Täällä ollaan taas lempiaiheen parissa. Second handiä ja tuunausta.

Sain muutama päivä sitten kaverilta uudet farkut. Siis hänelle vanhat ja tarpeettomiksi jääneet, mulle uudet.  Mun samantyyppiset, kirppikseltä vuosia sitten löydetyt lötköfarkut on hajonneet ja kertaalleen haaroista korjatut ja siksi olen kaivannut jotain rentoa farkkua takaisin käyttöön. Kirppikset eivät ole tuoneet tulosta, joten nyt kävi tuuri. Ei tarvinnut kuin mennä naapuriin.

Housut on mulle vähän reilut, mutta se ei tollasessa mallissa hirveästi haittaa. Lahkeet jäivät mulle käänteistä huolimatta turhan pitkiksi ja ehkä vähän myös raskaan näköisiksi. Siihenhän auttaa vaan ja ainoastaan pikainen tuunaus. Ja tarvikkeiksi käy ihan vaan kunnolliset sakset.

Lahkeet tarvitsee vain mitata oikean pituisiksi ja leikata poikki. Mä en jaksanut edes alkaa mittanauhaa tai muita merkintävälineitä etsimään vaan leikkasin siitä, missä näkyi käännöksen merkki.

Mulle ihan millilleen leikkaaminen ei tässä tapauksessa ole niin tärkeää, koska käännän lahkeita kuitenkin. Ja lahkeet voi mun mielestä jättää huolittelematta vaikkei kääntäisikään. Lankoja voi vähän nyppiä näkyvimmiksi jos haluaa vielä huolettomampaa fiilistä.

Muutoshan ei todellakaan ole iso, mutta mun mielestä housut kuitenkin vähän keveni lahkeista. Lahkeet eivät ole enää niin massiiviset.

Ootko tän helpompaa tuunausvinkkiä vielä nähnyt?

muoti diy vastuullisuus paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *