Kirppistaidetta

Yksi vaikeimmista sisustukseen liittyvistä asioista on mielestäni seinät. Ihan  jo maalin valinnasta alkaen, on hankalaa löytää oikeat sävyt. Ja jos päädytään laittamaan seinille hyllyjä, niin mitä niille hyllyille sitten laitetaan? En ole mikään pienten koriste-esineiden keräilijä, enkä muutenkaan tykkää turhasta tavarasta. Pölyä kerääntyy ihan tarpeeksi ilmankin.

Pari pientä hyllyä on meidän olkkariin just passeli, siinä menee muutama viherkasvi ja pari muistoesinettä.

Tauluista tykkään, mutten ole oikein osannut valita oikeanlaisia. Toki löytäisin vaikka miten hienoja, jos haluaisin sijoittaa niihin rahaa.

Onneksi Pelastusarmeijan kirppikseltä löytyi taas vastaus. Olin juuri sanonut miehelleni, että näissä paikoissa kannattaa aina katsoa myös taulut, mutta mä katoin ne jo. Kunnes nostin katseeni katonrajaan ja näin aivan mielettömän kauniin taulun.

Mitkä värit!

Pyysin ottamaan taulun alas ja tarkistin kunnon. Valitettavasti kunnossa oli hieman toivomisen varaa, mutta pääsimme hinnasta hyvin yhteisymmärrykseen niin päädyin kantamaan taulun kotiin kolmenkymmenen euron hintaan.

Kyllä sai ihminen taas hyvän fiiliksen kantaessaan taideaarrettaan pitkin Myllypuron katuja 😀

Jos jossain vaiheessa viitsin, maalaan uudestaan noi kehykset. Ne on vähän kärsineet.

Olen tähän löytöön kyllä ihan mielettömän tyytyväinen! Vielä olis muutama seinä olohuoneesta tyhjänä, kirppareille siis!

Taiteilija on Marja Perttula ja vuosilukuna 1974.

Kommentit (2)
  1. Nyt oli kyllä löytö! Kaunis taulu ja erittäin edullisesti verrattuna taiteiljan muihin töihin, esim. Bukowskin sivuilla: https://www.bukowskis.com/fi/bukipedia/15392-marja-perttula

    1. Kiitos!
      Joo, hinta oli kyllä todella ok. Mutta tosiaan kunto ei ole ihan priimaa, että siksikään siitä ei ihan tollasia hintoja voi pyytää. Mun onneksi 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *