Kuka on Anu?

Tässä kohtaa on ehkä hyvä esittäytyä ja kertoa hieman itsestäni.

Moi, mun nimi on Anu!

Olen 37-vuotias nainen Itä-Helsingistä, missä olenkin asunut koko elämäni. Mitä nyt muutaman vuoden kävin pyörähtämässä kantakaupungissa. Täällä on hyvä olla rauhassa ja lähellä luontoa.

Perheeseeni kuuluu miehen lisäksi kolme lasta. Kaksostytöt syntyivät 2007 ja poika 2013. Kotiäitinä olin kaikkien kanssa 2 vuotta kokonaan ja vuoden niin, että kävin osa-aikaisesti töissä. Kahden vuoden kohdalla on mulla näköjään se piste, kun on pakko päästä tekemään muutakin kuin olemaan vaan kotona. Ah sitä fiilistä, kun ei olekaan ensisijaisesti äiti, vaan ihan vaan minä!

Harrastuksia mulla ei tällä hetkellä varsinaisesti ole. Urheilullinen olen ollut pienestä pitäen, mutta lasten myötä se on jäänyt valitettavan vähälle. Taitoluistelua harrastin reilu parikymppiseksi saakka, mutta sen jälkeen en ole löytänyt yhtä kivaa lajia. Olis mahtava löytää laji, mikä olisi ensisijaisesti hauskaa ja hyvä kunto tulisi vaan ekstrana.

Lenkkeilyn aloitan aina tasaisin väliajoin, etenkin keväisin. Ja nythän se aika taas on 😀 Tällä viikolla olen jo muutaman lenkin kerennyt vetämään ja toivon, että tämä vähäinenkin into pysyy yllä. Mutta kieltämättä on helpompi lähteä lenkille valoisaan aikaan, kun lapsi voi vielä pyöräillä mukana.

Ja nyt lapset on jo sen verran isoja, ettei yöherätyksiä juurikaan ole. Ja pieninkin heräilee nykyään viikonloppuisin vasta seiskan jälkeen, joten kymmenen vuoden mittainen kokoaikainen super väsymys on enää pelkkä väsymys ja energiaa saattaa löytyä jopa lenkkeilyyn. Kyllä se tästä siis taas lähtee.

Viikonloppuisin ollaan perheen kesken. Käydään kirppiksillä, uimassa ja ulkoillaan paljon.

Onko sullakin keväisin lenkkikärpäsen purema?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *