Lenkkifiilistelyä

Mun kevään lenkkeilyt on lähtenyt aika kivasti käyntiin. Olen jopa mennyt keskellä päivää (kerran) ja käynyt muutaman kerran perjantai-iltana (täysin poikkeuksellista) töiden jälkeen hölkkäämässä. Mikähän siinä onkin, että on niin tottunut omiin rutiineihinsa ettei niistä meinaa poiketa millään. Ja sitten ihmetellään kovaan ääneen, kun on käynyt aamun sijaan lenkillä keskellä päivää 😀

Ja nyt kun ihmettelet, että mikä helvetti siinä päivälenkissä on niin ihmeellistä niin aivan, eipä kai mikään. Mulle vaan on niin selvää, että joko mennään aamulla (viikonloppuisin siis)  tai illalla, ettei tarvitse moneen kertaan käydä suihkussa ja laittautua. Ja laittautumisella siis tarkoitan sitä 2 minuuttia kestävää  meikin laittamista.

Ja siis ylipäätään lenkille on ollut helppo lähteä, eikä se ole vaatinut tunnin jahkaamista, että mennäkkö vai eikö.

Käytiin viikonloppuna miehen kanssa pitkästä aikaa yhdessä lenkillä. Mentiin vähän uusille reiteille ja päädyttiin Matosaareen, missä olen viimeksi käynyt ehkä viitisen vuotta sitten. Olipas upea paikka! Siellä todella tuntee historian havinaa ja voi myös bongailla Helsingin  meripelastusseuran aluksia.

Itselleni tuli heti mieleen, että kun kelit vielä vähän paranevat me otetaan eväät ja lapset mukaan ja päräytetään pyörällä tonne retkelle. Lapsille löytyy vaikka mitä ihmeteltävää, vaikka saari pieni onkin. Ja uimaankin pääsee (en kylläkään kiinnittänyt huomiota kuinka kivikkoinen ranta on) jos mieli tekee.

Ootteko muuten huomanneet, että terveellinen ruokailu ja urheilu kulkee kuin itsestään käsi kädessä? Mulla ainakin heti ruokailut on terveellisempiä kun alan urheilemaan. Ei sillä, että muutenkaan söisin mitenkään kovin epäterveellisesti mutta huomaan, että etenkin lenkin jälkeen tekee mieli vaan terveellisiä asioita.

Siellä se Matosaari on, heinikon takana.

hyvinvointi terveys hyva-olo liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *