It's not where you take things from, it's where you take them to

Tänään on hyvä maanantaiaamu. Jännittävä vaali-ilta sai oikean ratkaisun. Jes! Aitous ja asioiden edistäminen oikeilla tavoilla on pyörinyt mielessäni lähipäivinä ihan ilman vaalejakin. Tässä on tietokoneeni taustakuva. Tekstistä tulee hyvä ja inspiroitunut fiilis. Joka päivä, myös niinä maanantaina, jolloin usko hyvään huomiseen on vähän enemmän hakusessa kuin tänään.

Millainen taustakuva sinun tietokoneellasi on?

Kommentit

Dreams

Aivan mahtava quote!

Jemina
No Sex and the City

Oma taustakuvani on aika samoissa fiiliksissä, sanoo sen vain vähän eri tavalla:

epic_shit.jpg

Anna
Ai niin!

tumblr_lvewi4ocd31qklbyzo1_1280.jpg

Anna Karhubear

Ihania taustakuvia arvon naiset! Annan lisäämästä kuvasta heräsi lisäksi pohdinta, kuinka paljon tuon kainalon juuressa olevan tatuoinnin on täytynyt sattua.

Salla / kompastelua.blogspot.com (Ei varmistettu)

Työkoneella rakkaat mies ja koira, läppärillä akvaariokalojamme, tällä koneella Tove Janssonin muumipiirros ja koneellani isän luona muistaakseni tämä:

<a href="http://nyt.fi/20120123-ennakkokuuntelu-leonard-cohenin-uusi-levy-old-ideas" rel="nofollow"></a>Huomasitko tämän jo?

Salla / kompastelua.blogspot.com (Ei varmistettu)
Anna Karhubear

Salla, hehee mikä taustakuva! Ja kiitos kiitos linkistä Coheniin, en ollut huomannutkaan. Pian sitten kirjoitellaan fiiliksiä siitä, eikös? :) En ollut ihan niin intsinä Darknessista kuin Show Me the Placesta, mutta kuunnellaan lisää, mitä vanha pappa mörisee.

Kommentoi