Äitiyspakkaus 2018

 

Äitiyspakkauksen sisältö ja rehellinen mielipide pakkauksesta 

Tilasin äitiyspakkauksen heti kun sain neuvolalääkäriltä siihen tarvittavan raskaustodistuksen. Eli toukokuun puolessa välissä. Toimituksessa meni n. 3 viikkoa. 

Halusin äitiyspakkauksen rahan sijasta, koska pakkauksessa on paljon käytännöllisiä juttuja esikoistaan odottavalle. Joidenkin vaatteiden kuosit ei ihan ollut minun makuun, mutta varmasti nekin pääsevät käyttöön. Myös alunperin pakkauksessa piti olla ruokailusetti, mutta se vaihtui kuumemittariin. 

Tämän vuoden äitiyspakkauksen sisältö oli mielestäni ehkä vähän ”poikamainen”. Itseäni se ei tietenkään haittaa kun aika varmasti poika on tulossa, mutta pakkauksessa oli monia vaatteita joita en ehkä tytölle mielelläni pukisi. Lisäksi kondomit, liukuvoide ja siteet voitaisiin korvata jollain lapselle tarpeellisilla jutuilla. 

Mutta sitten itse sisältöön :

Ensimmäisenä pakkauksesta silmiin osui kevyt makuupussi vaunuihin sekä ihanan värinen toppahaalari ja tumput sekä töppöset. Näiden molempien väristä ja kuosista tykkäsin kovasti. 

Sitten oli ihanat vaaleat vaatekappaleet. Villahaalari, villahousut, kypärähattu, villamyssy ja vastasyntyneen pieni hattu. 

Sitten muutama collegehaalari. Noita harmaan sävyisiä meillä on jo muutama, mutta eiköhän tämäkin käyttöön pääse. Tuo farkkusininen haalari oli aivan ihana. Lisäksi sukkahousut ja 3 pakettia sukkia. 

Bodyja oli pakkauksessa 8 kappaletta. Muutama kuosi ei oikein miellyttänyt silmää, mutta muuten nämä ovat mieleisiä. Koot taisi olla 50-68 jos en väärin muista. 

Legginssejä ja housuja oli myöskin 8 kpl. Näistä tykkäsin kovasti. Mm. Legginsit oli musta kiva lisä pakkaukseen. Näissäkin koot taisi olla 50-68.

Lisäksi pakkauksessa oli viltti, unilelu ja ihanat suomi 100v äitiyspakkaus 80v huopatossut. Myös harsoja, kynsisakset, ruokaliina, kuolaliina, harja, hammasharja, kylpymittari, kuumemittari, nännivoide, liukuvoide, kondomit ja lapselle kirja tulivat pakkauksessa. Myös kylpypyyhe, unipussi ja yksi potkupuku sisältyi pakkaukseen. Näiden unipussin ja potkupuvun väritys ei iskenyt muhun ollenkaan. 

Vuodevaatteet tuli tietysti myös, mutta ne ovat jo kehdossa odottamassa käyttäjäänsä. 

Mitä mieltä te olitte tämän vuoden pakkuksesta ? Otitteko rahana vai pakkauksen ? 

- Piia -

Kommentit

​Ompas ihana tuo makuupussi :) tykkään itse siitä
​on kyllä aika poika painotteiset värit, mutta toisaalta
​eikös sen pitäisi olla neutraali että sopii molemmille?

​Olen miettinyt et jos vielä joskus tulee vauva taloon
​niin otan varmasti rahana sen paketin, kun ei sit tule
loppupeleissä paljon niitä vaatteita käytettyä kun 
​mummut on nii ahkeria ollut aina ennen syntymää et
​on ostaneet puvut valmiiksi tai vaatteita :D 

​haaveissa sit joskus opintojen jälkeen vauva ;) 

 

piiakarpovuo

Niin ! Ja tuo poikamainen väri maailma oli vaan mun mielipide :) monen mielestä ovatkin varmasti neutraaleja et käy kummalle tahansa. Mun silmään vaan iski parikin vaatetta mitä en itse _ehkä_ tytölle laittaisi :D 

Joo tää pakkaus oli itselle jotenkin ehdoton näin esikoista odottaessa :) ihan jo sen perinteen vuoksi ! 

​ja mä viittasin siihen et niiden PITÄIS olla 
​molemmille sopivia, mut siis noi sateenkaarenvärit
​niitä en itse laittaisi pojalle kylläkään..

 

piiakarpovuo

Niin joo eli sama ajatus kun mullakin, haha. Ymmärsin et tarkotit noiden olevan neutraaleja :D mut joo mulla taas toi sateenkaari sekasotku potkupuku on sellanen et pojalleni sitä en tuu laittamaan.:D 

AnLottanen

Mä tykkäsin tosi paljon. Kuosit oli kivoja, tykkäsin väreistä ja siitä, että riittää 74cm asti hyvin. Suosikeiksi nousi viltti ja makuupussi. 

Nyt on kaikki pestynä ja silitettynä, ihana odottaa niiden pitäjän saapumista. 

piiakarpovuo

Kiva että oli mieleisiä ! Mullakin ihan vaan muutama tuote mikä ei niin omaa silmää miellyttänyt, mutta ne voin antaa sitten eteenpäin :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.