5 vinkkiä parempaan kesäflunssaan

Pikkuseikkoja

Argh, mikä tää kesäflunssajuttu on? En usko, että mitään kesäflunssia olisi, jos OIKEASTI olisi kesä sen sijaan, että joutuu palelemaan tuulenviimassa jokainen kerta, kun astuu ulos kotoa.

Räkätaudissa aivotkaan eivät toimi kunnolla, joten viikon blogitauon jälkeen en saanut muuta aikaiseksi kuin tämän postauksen. Sillä mennään.

5 keinoa parantaa elämänlaatua flunssassa

1. Ahmi noutoruokaa

Jos et jaksa laittaa ruokaa, mutta et menetä ruokahaluasi edes kipeänä, hae tai haetuta safkat kotiin. Loosisterin pizzaa iltapalaksi; lähikahvilan sämpylöitä, kanelikierteitä ja take away -kahvia aamupalaksi. Ei se mitään, vaikkei nuhaisena maistaisi mitään. Ainakin voi ottaa kuvia Instaan.

2. Nuku, nuku, nuku

Koska työssäkäyvä saa nukkua kunnolla vain lomalla ja sairaslomalla, kannattaa ottaa kaikki irti, kun voi. Varsinkin, jos et normaalioloissa osaisi ottaa päiväunia, on upeaa huomata, että voi noin vain sammua sänkyyn keskellä päivää ja saada silti unta vielä illallakin. Paitsi jos olet siinä kohdassa flunssaa, jossa saat raivokkaan yskävaiheen, ja sen seurauksena valvot koko yön ja nukut uupuneena niitä päiväunia.

3. lue kirjaa, katso sarjaa

Kerrankin on aikaa, joten lue kirjaa. Tosin flunssaisella nollaenergiatasollasi jaksat ehkä kaksi sivua. Mikä toimii kuitenkin aina, on HBO-tilauksen uusiminen. Täytä teemuki, kääriydy vilttiin ja ahmi Girlsin uusin kausi yhdellä kertaa. Niistä samalla 100 kertaa.

4. Arvosta omaa aikaa

Fiilistele nenänpielet punaisena sitä, että voit tunnonvaivoitta peruuttaa kaikki unohtumattomat sosiaaliset viikonloppuohjelmat ja nauttia laatuajasta omissa oloissasi aivastellen.

5. Valmista lohtucocktail

Kun olet juonut niin paljon teetä ja mustaviinimarjamehua, että ne tihkuvat jo korvistakin ulos, ja tajuat, että on viikonloppuilta ja kaikki muut pitävät hauskaa, sekoita nuhahoureissasi drinkki palkaksi kaikista kärsimyksistäsi. Kyllä se siitä.

Kommentit

Jaana K

Kylläpä sua nyt koetellaan :( Toivottavasti olo paranee pian!

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Kiitos! <3

Hiukkasen kyllästynyt tähän, kun tää on näin sitkeässä...

Jaana K

Tiedän tunteen, mähän olin keväällä kolme viikkoa kipeenä. Ihan tuskaa. Voin antaa vinkkejä, jos tuntuu, ettei millään mee ohi!

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Tuntuu että kaikki vinkit on kohta käytetty, mutta kerron jos kaipaan lisää... :)

Paperikaupan tyttö

Höh! Parane pian <3 luulisi noilla herkuilla jo menevän ohi!

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Kiitos! <3

Nyt kokeilussa jo aivan uudet keinot, jos vaikka Sideways ja aurinko karkottais tän ;)

Ihmisroskanen (Ei varmistettu) http://ihmisroskanen.blogspot.fi/

Pikku drinkki tai vaikka konjakkipaukku saattaa hyvin edistää paranemista. Tappaa bakteerit ja rentouttaa :) Ota lepiä rauhassa nyt.

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Hyvä, hyvä, niin mäkin järkeilin, ei pikku drinkki pahaa tee :D

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Kissankieli
Hello Dolly!

Juu juu, viina desinfioi :D

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Tää on hyvä pitää mielessä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.